- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
да ;д вече почнах много да забравям.... ама и много нови неща помня ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ако са асфалтовите нямаше да и стане нищо, ама тези железните са но комент
е да ама асвалтовите са по-високи и ако караш ниска кола ще си направиш предната броня на сол ;d
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
запомням нови неща в дск ;д то няма кво друго да помня
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Здравейтеее !
как стее ?
какво правите ? ;**
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
даваммммм ... ;D
Иванеее махни тая аничка от подписа си,чее ме дразни адски много ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
мерсииииииии и аз давамммм![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
не бе гушеща сестричке не ревнува :d то и мен ме дразни ама не мога
аз пък не искам да махам христинчето от подписаа тя иска ! какво да се прави, ще сложа лекия в подписа
![]()
sapphire5![]()
аз пък ще сложа Никиту, Бубету и Андрю![]()
Искам себе си да видя там, да ! сънннннннн
мачока ми е приятел и затова веднъж ми смени подписа с какъвто поисках
6б3З10