- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
тва го помня
![]()
даа... чакай да пафна
Има ли някойййй?![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
днеска скибали една чернокоса от 9-ти клас, с впития черен клин![]()
Иванееее hugggКак си, какво правиш?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
таман се прибирам от даскаломного сдухан ден напрао... ;x
Защо бе, какво стана?
откъде да почна... гърчене 2 часа, после по математика някой се изхрачил на пода, и нали аз съм дежурен тряя го чистя... мн ясно че отказах - забележка че не си изпълнявам задълженията... после по литература ме дигна, аз нищо не знам, оная ми вика 2 часа, после за капак щях да се сбия с един от класа. мн ми стана
Пф да бършиш пода? Уау ?! А за математиката спокойно аз ще имам 2ка, сефте. Спокойно, сега те чака почивка, едни хубави събота и неделя, които се надявам да са слънчеви, за да излезеш с приятели и да се забавляваш.![]()
аз първия срок имам 2 а не ми се остава за изпит щото няма да го взема. Никии винаги ме развеселяваш [hug] ти как си иначе![]()
боли ме кръста ;с
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Радвам се, и аз обичам да развеселявам хората, макар че не винаги успяват да ме развеселят другите, освен с простащината си понякога. ;д hugg Ами добре съм, малко уморена, ама ще мога да се наспя най - сетне.![]()
абе то на спортист човек....... какво да ти кажа Николина...... спорта го дават, че помага на здравето, това е вярно само ако тренираш ЛЕКО и не се натоварваш кой знае колко..... вече ако почнеш сериозно със спорт няма начин да не се контузиш...... така че това което го казват лекари, по новини и тем подобни не е вярно !
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
нищо ти няма...сестричкее нямам кво да прая
![]()
абе нищо ми няма ;х да еба спорта да еба........ жертвите са повече отколкото получавам...........
sapphire5![]()
прави ми се нещо с теб![]()