- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
Завиждам ти.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
защо, мен ме беше срам да говоря с нея, след като спрях уното . тя стоеше с приятелки и ме гледаха, и накрая дойде и се запознахме
еми браво на момичето!
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
смятай ако спра с 525-ката ко ше става
Никиии [hug]![]()
аха , беше ме срам само заради колата, иначе щях да я заговоря
е ама ти зависи как спреш, не както аз натискам и спирам на тротоара . с трабито доста ме заглеждат като идвам
абе какво сега колата, момичето е важно. Естествено, че всяко момиче ще иска някой готин батко с хубава кола да си вее гъза наляво надясно, ама не това е на първо място.Иване hugg {} Оф тая твойта целувка не и знам емотиконата.
![]()
тя е направена заради мен !!! да мога да пращам цунки на Никитуууууууууууууууууу
брат махай тоя кош... трабанта е по як бъди сигурен
от колите на наще ме е срам, само златисти са а мойта изпъква![]()
мммммммммхмммммммммм
1.6 160момче тва да не ти е Civic V-TEC
![]()
турбо е и е бензинка с карбуратор и е пилена, ама отвънка е гробница. затова и цената и беше 100-ка
Аз ставам, хора.![]()
еееееееееее
аа турбо... по стаа ;d
що не го повъртиш малко в двора ха механото ;d
Айде лека от мен.Иване. huggg
лекааа Никии [huggg]![]()
аз искам ва връткам сивия гоуф 4 ;d накрая да го засиля към оня самолетен двигател и да му еба мамата
ама той е боклук