- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
ся е рая на путките... а тия надути шалвараджии като взема книжка и като хода с бавара на даскало ще ме гледат като полезно изкопаемо... дай боже да продадем тия тъпи имоти на село, да вземем парите и да си взема следващата ми мечта - E38 750iL дълга база... да спра пред механо, да се качи мойта там, и да тръгна с газта до долу... ония смешки да си разправят филмарските истории пред путките как прибили някой... и да гледат как Е38 тръгва... тия са жалки.
съгласен съм, преобладават мутренските историй. ако ги продадате направо купувай и не му мисли.
да... а ония да набиват филми на путките и те да им пускат и да се ебат цял ден, а аз да карам бавара и да се кефя на живота
най-много да кажат- батка дай 20ст както в автото, идва някъв с горница за 60ча и маратонки поне за 100-ка и вика дай 50ст. уж баровец пък
да и на мен са ми искали... уж дрехи мрехи пък нямат пари...с измекяри не се занимавам...
сигурно като взема книжка ще ми се молят да ги возя, ама ще си ебат майката мн яко... ние с тебе ще се изкъртваме в баварията а ония ще гледат острани и ще нареждат
![]()
не ми пука за тях... те всички са курви...![]()
всичко е стоково по колата... само дето е перфектна на външен вид и под капака... но ако вземем парите я махам и взимам Е38 с огромния 12-так... хем по мощно, хем по удобно за гъза, хем гейчетата ог ПГМЕЕ - Бургас ще завиждат. Искам да му сложа мазната генерация да вади изродски звук. Данъци, разход - не ми пука! Важното е да ме кефи.
съгласен, и аз съм си харесал генерацията , но да е с резонаторна фуния за пистов звук
да,има с свестни, има и курви...свестните са лигавета, а курвите са злобни и гледат само деца със шалвари ;d
иначе без резонатор е по-добре![]()
за двутактовия е препоръчетелно, да за мацките си много прав , те шалвараци колкото си искаш
можеблажени са красивите...
аре лека и аз лягам
http://vbox7.com/play:738e2efb Поздрав за Иван. бургаския барман![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek