- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Моля за съвет!
Хаха мацки викаЛичи си, че не си ходил на козметик.Ако видиш какви индивиди има по козметичните студия.Ходят и мъже и жени, а на козметичката това и е работата.Не мисля, че си нещо по различен от всички други мъже, които ходиме на кола маска.Я се стегни!Записваш си час, отиваш и за 10мин си готов.
Мерси помагаш ми да не съм ходил никога на козметик бях казал в 2-3 поста в темата.
Еми там само с козметичката ли ще сме или ще има и други като на фризьор.
Парите няма да имат проблем.
Не съм сигорен къде има козметични салони много, но неска като минах до 1 магазин там имаше Фризьорски салон пишете също педикюр и КОЗМЕТИКА а не КОЗМЕТИК. Дали е такова ?![]()
Сам ще ти е трудно, понеже ако е с бръснач ще се порежеш, а кола маската трябва да натиснеш...
може би крем депелаторарррр.р.. бфф не знам как се пише... мажеш и избърсваш
От София ли си? Кажи къде ти е удобно и ще ти кажеме ако някои знае козметик в района.
Не не съм от София. Там където пишеше Козметика не е козметик нали. Добре,че не влязох да се изложа. :Х :Д
Защо да се изложиш? Нормално е да влезнеш и да попиташ ако не ти е ясно.Виж в интернет за твоя град козметично студио или попитай приятел/приятелка.Разбирам, че явно си малко срамежлив да говориш за тези неща, но няма от какво да се притесняваш.Точно след 2 години ще видиш как половината момчета и момичета от класа ти ще ги удари хормона и ще започнат и те да ходят и да махат косми от тук от там.
Сега съм на 16. Гледам момчета на по 18-21 год нямат нищо по-гърба и раменете дали защото ги махат?
Проблема не е решен все още.От къде да си купя кола маска? В аптеките има ли как се използва какво трябва да направя?
Топла/течна кола маска на Жанкар 2 лв г-д друва от аптека или козметичен магазин.Слагаш я в една чаша с топла вода, топлиш 20-30сек в миктовълновата и вадиш.Разнасяш я с малката шпатулка на тънък слой.Лепиш лентата и дърпаш в ОБРАТНА посока на косъма.Има клипове в ъоутубе виж. http://www.youtube.com/watch?v=-MU5rWcfyac
Козметик няма да ходя.Ще мъча в домашни условия да се справя трябва до понеделник да съм ги махнал много е важно.!
Тоя крем депелатор какво прави? ползва ли се с него нещо друго ? ;d
Много Благодаря на писалите и на който се опитват да помогнат!![]()
Крем депилатор върши същата работа като бръснача и след 1-2 дена са наболи.Помоли брат/сестра да ти помогне..или ваще ддз.Нямам идея как ще успееш да ги махнеш от гърба сам.
Да ще помоля някой от наще да ми помогне.С кола маска от аптеката и ленти дано стани обаче и по раменете имам там ще можи ли с колата? и друго примерно аз имам малки косми и изведнъж някви големи избили те са ми проблема. :@ :S
Малките /предполагам тънки и руси като лек мъх/ няма да ги хване,но по-дългите ще може.
Да аз изкам да махна дългите оф те ми объркаха работата,иначе съм добре,а както споменах по-горе така ще стани нали?
Проблема е,че има и по-раменете дори и по рацете към трицепса пълна гадост.
Ами сядаш за 10мин. и с една пинсета ги махаш по-дългите.
Ами дали по-рамената тея големите ще ги фани колата?
Също като ида утре в аптека какво да кажа изкам кола маска така така казва ли са за какво друго трябва ли ми?
Мерси!
http://beautycosmetic.biz/images/jankarsra.jpg Зех си тая обаче не знам как да я използвам смисъл вътре има тубичка там една дълга лента и някакъф найлон изобщо не го разбирам за какво е найлончето.Също трябва ли да се топли нещо" Топла или Студена е тая кола маска" ?