.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Хаха мацки вика Личи си, че не си ходил на козметик.Ако видиш какви индивиди има по козметичните студия.Ходят и мъже и жени, а на козметичката това и е работата.Не мисля, че си нещо по различен от всички други мъже, които ходиме на кола маска.Я се стегни!Записваш си час, отиваш и за 10мин си готов.

Мерси помагаш ми да не съм ходил никога на козметик бях казал в 2-3 поста в темата.
    Еми там само с козметичката ли ще сме или ще има и други като на фризьор.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от moni010498 Виж мнението
    Ами не ми харесва, това си е лично мое мнение, на Дева са много по хубави. Просто са някакси (течната) не се получава и докато я затоплиш и пари и изтива и бързо а и повечето от течността остава по кожата, а и не премахва косъмчетата хубаво, а и тези ленти дето са дадени да се слага течността върху тях не стигат за нищо отиват всички ленти, а половината от течността остава
    това ти е грешката не се затопля чак толкова.. просто я оставяш на стайна температура за 1-2 часа преди да я ползваш..и е много течна,задърпва и кожата и не отскубва всички косъмчета.. първо се научете да използвате кола маска и след това давайте мнения

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TeenBoy95 Виж мнението
    Мерси помагаш ми да не съм ходил никога на козметик бях казал в 2-3 поста в темата.
    Еми там само с козметичката ли ще сме или ще има и други като на фризьор.
    има си преградка и влизате само ти и козметичката.. някой друг няма да те види не се безпокой.. моя съвет е да и кажеш,че ти е за първи път,за да знае информативно,а и да е по-внимателна,да те настрои и т.н.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    отиди на козметик, болката не чак толкова голяма, а за цената-зависи от площта-горе долу около 10-15 лева мисля ще ти излезе
    запиши си час и отиди, а за мацките-по-скоро биха ти се изкефили че се поддържаш :}
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Парите няма да имат проблем.
    Не съм сигорен къде има козметични салони много, но неска като минах до 1 магазин там имаше Фризьорски салон пишете също педикюр и КОЗМЕТИКА а не КОЗМЕТИК. Дали е такова ?

Сам ще ти е трудно, понеже ако е с бръснач ще се порежеш, а кола маската трябва да натиснеш...
    може би крем депелаторарррр.р.. бфф не знам как се пише... мажеш и избърсваш

От София ли си? Кажи къде ти е удобно и ще ти кажеме ако някои знае козметик в района.

Не не съм от София. Там където пишеше Козметика не е козметик нали. Добре,че не влязох да се изложа. :Х :Д

Защо да се изложиш? Нормално е да влезнеш и да попиташ ако не ти е ясно.Виж в интернет за твоя град козметично студио или попитай приятел/приятелка.Разбирам, че явно си малко срамежлив да говориш за тези неща, но няма от какво да се притесняваш.Точно след 2 години ще видиш как половината момчета и момичета от класа ти ще ги удари хормона и ще започнат и те да ходят и да махат косми от тук от там.

Сега съм на 16. Гледам момчета на по 18-21 год нямат нищо по-гърба и раменете дали защото ги махат?

Проблема не е решен все още.От къде да си купя кола маска? В аптеките има ли как се използва какво трябва да направя?

Топла/течна кола маска на Жанкар 2 лв г-д друва от аптека или козметичен магазин.Слагаш я в една чаша с топла вода, топлиш 20-30сек в миктовълновата и вадиш.Разнасяш я с малката шпатулка на тънък слой.Лепиш лентата и дърпаш в ОБРАТНА посока на косъма.Има клипове в ъоутубе виж. http://www.youtube.com/watch?v=-MU5rWcfyac

кола маска/крем депилатор/козметик

Козметик няма да ходя.Ще мъча в домашни условия да се справя трябва до понеделник да съм ги махнал много е важно.!
    Тоя крем депелатор какво прави? ползва ли се с него нещо друго ? ;d

Много Благодаря на писалите и на който се опитват да помогнат!

Крем депилатор върши същата работа като бръснача и след 1-2 дена са наболи.Помоли брат/сестра да ти помогне..или ваще ддз.Нямам идея как ще успееш да ги махнеш от гърба сам.

Да ще помоля някой от наще да ми помогне.С кола маска от аптеката и ленти дано стани обаче и по раменете имам там ще можи ли с колата? и друго примерно аз имам малки косми и изведнъж някви големи избили те са ми проблема. :@ :S

Малките /предполагам тънки и руси като лек мъх/ няма да ги хване,но по-дългите ще може.

Да аз изкам да махна дългите оф те ми объркаха работата,иначе съм добре,а както споменах по-горе така ще стани нали?

Проблема е,че има и по-раменете дори и по рацете към трицепса пълна гадост.

Ами сядаш за 10мин. и с една пинсета ги махаш по-дългите.

Ами дали по-рамената тея големите ще ги фани колата?

Също като ида утре в аптека какво да кажа изкам кола маска така така казва ли са за какво друго трябва ли ми?
    Мерси!

http://beautycosmetic.biz/images/jankarsra.jpg Зех си тая обаче не знам как да я използвам смисъл вътре има тубичка там една дълга лента и някакъф найлон изобщо не го разбирам за какво е найлончето.Също трябва ли да се топли нещо" Топла или Студена е тая кола маска" ?

Цитирай Първоначално написано от YouAteMyHeart Виж мнението
    Топла/течна кола маска на Жанкар 2 лв г-д друва от аптека или козметичен магазин.Слагаш я в една чаша с топла вода, топлиш 20-30сек в миктовълновата и вадиш.Разнасяш я с малката шпатулка на тънък слой.Лепиш лентата и дърпаш в ОБРАТНА посока на косъма.Има клипове в ъоутубе виж. http://www.youtube.com/watch?v=-MU5rWcfyac
    Добре написах ти го 2-3 поста по-нагоре!Не е трудно да прочетеш.Използвай лентата,която е от плат.Прозрачното фолио не прави нищо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си