.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Детски истории...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala Виж мнението
    Разбира се, че оказва влияние. Случвало ми се е 3-4 човека да бъзикаме приятел точно пред момичето което го харесва (и той я харесваше де) и то стабилни ебавки. В 1 момент момичето почна и то да се смее на глупостите ни, след 2 седмици ходеше с друг. А нашия приятел вече не беше приятел . И до ден днешен още не ни е простил. Ама и ние се оляхме наистина . Дали в училище или не колективните ебавки винаги ще оказват влияние за момичето. Каквото искате ми говорете... (момичетата)
    С тоя пост само показа колко жалък и смешен олигофрен си и понеже явно тебе не те поглеждат момичета решаваш да преебаваш другите за да не се чустваш толкова нещастен.
    Офф; Момичетата много се влиаят от мнението на другите.И принципно не мисля,че момиче ще хареса момче,което го правят непрекъснато за смях.Но виж.Ако наистина те харесва може да не е от значение за нея.

Ако си дебел лигльо, на който цялото училище вика Генчо Феята и като цяло да си правиш гаргара с теб е хобито на цялото село, то тя няма да тръгне с теб.

Това не е заради ебавките, а защото си малоумник, който ходи с плетени пуловери и плаче, докато чете за Баба Илийца. Всички го виждат и всички ти се смеят.

Ако горното не описва ситуацията ти, то има изход като си намериш и ти жертви, за предпочитане отговарящи на горното описание. Тормозейки ги печелиш точки пред малките шафрантии с неумити коси и евентуално може да ти стане работата.

Цитирай Първоначално написано от fenasf Виж мнението
    ROFL

като член на мъжката аудитория мога да те уверя, че жените не обичат жертви.
    Много точно казано, поздравления !

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Зависи в къв смисъл да се ебават....ако е да му се подиграват не мисля.....ако е да се шегуват зависи как го приема- може и дори да започне да харесва от това....

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Като за начало не казваш за какво го ебават?Аз лично не обичам разни женчовци,които не могат да се защитят,но все пак може да е много срамежлив и тези ебавки да го карат да влезе по-дълбоко в черупката си.Моя личен съвет е да не допускаш това да ти влияе!Оповавай се само на себе си и на това,което чувстваш!Ако се оставиш да бъдеш ръководина от мнението на другите,много ще загубиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си