- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ебавки в даскало
Детски истории...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
С тоя пост само показа колко жалък и смешен олигофрен си и понеже явно тебе не те поглеждат момичета решаваш да преебаваш другите за да не се чустваш толкова нещастен.
Офф; Момичетата много се влиаят от мнението на другите.И принципно не мисля,че момиче ще хареса момче,което го правят непрекъснато за смях.Но виж.Ако наистина те харесва може да не е от значение за нея.
Ако си дебел лигльо, на който цялото училище вика Генчо Феята и като цяло да си правиш гаргара с теб е хобито на цялото село, то тя няма да тръгне с теб.
Това не е заради ебавките, а защото си малоумник, който ходи с плетени пуловери и плаче, докато чете за Баба Илийца. Всички го виждат и всички ти се смеят.
Ако горното не описва ситуацията ти, то има изход като си намериш и ти жертви, за предпочитане отговарящи на горното описание. Тормозейки ги печелиш точки пред малките шафрантии с неумити коси и евентуално може да ти стане работата.
Зависи в къв смисъл да се ебават....ако е да му се подиграват не мисля.....ако е да се шегуват зависи как го приема- може и дори да започне да харесва от това....
Като за начало не казваш за какво го ебават?Аз лично не обичам разни женчовци,които не могат да се защитят,но все пак може да е много срамежлив и тези ебавки да го карат да влезе по-дълбоко в черупката си.Моя личен съвет е да не допускаш това да ти влияе!Оповавай се само на себе си и на това,което чувстваш!Ако се оставиш да бъдеш ръководина от мнението на другите,много ще загубиш.