- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не изпитвам удоволствие от секса
Здравейте. От дълго време си имам приятел и скоро правихме секс (2 път до сега). Но проблемът ми е, че не изпитвам нищо. Дори да съм била възбудена и т.н. от самия акт нищо не усещам. Не знам какво да правя... Той иска да правим пак, но на мен не ми се прави...
На някои момичета/жени им харесва чак след 10-тия път. Ти искаш още от първия и хоп-да ти хареса. Много зависи..
Ако ти е било за пръв път е нормално![]()
Не виждам защо трябва да правиш нещо, което ти е неприятно.
Просто не прави секс.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Удоволствието идва с практиката..
Първоначално написано от antifashionshit
Неопитна си, според мен е затова. Аз започнах да изпитвам удоволствие от секса на 3тия си път... тогава за 1ви път успях да свърша, но при всеки е различно, някои момичета не могат да изпитат оргазъм с години. Според мен с практика ще стане.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не искам да те плаша, но не изпитвах нищо доста месеци след първия път.
Говори с партньора си. Ако и двамата имате желание да се развивате в тая област, а не просто да го правите за протокола, ще се напаснете.
Благодаря ви много! Ще говоря и с него.![]()
Наистина при всеки човек е различно. С момчето,което бях за пръв път не изпитвах изобщо удоволствие. Беше ужасно, бях много разочарована от секса с него,беше все едно само клатенепосле със следващия ми приятел съвсем не беше така
) Първите няколко пъти не успях да свърша, но после се поотпуснах и беше много хубаво
Мисля,че при мен беше така, защото нямаше любов помежду ни. Наистина поговорете, ще разберете кой какво обича и ще се стремите да доставите максимално удоволствие на партньора си
))
Познато. Само където при мен имаше и няква тъпа болка. И сега де.. понякога в началото ама не е гадно. Не съм стигала и до оргазми и такива ти работи. ^ Но като цяло не се оплаквам. ^ А ти не очаквай на 2-3тия път да ти е вече супер хубаво все едно го правиш от година. ^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
само аз ли съм тая която се е отпуснала на макс 1-я път и не ме е интересувало дали ше ме боли или ше има кръв или на партньора ми ше му е хубаво или за каквото и да е и свърших.
При всеки е различно - да, ама едно е да си се отпуснал, друго е да се стягаш, да се притесняваш и т.н
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Аз не съм се притеснявала, макар че първия път си беше ужасно при мен, болеше си ме. После не беше така.
No driving, no sleeping
Say you wanna party
Let's party alright
Мисля имаше подобна тема. Разрови се.
По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…
Съвсем нормално е в началото да е така,важно е и двамата да си паснете.Честно казано първият път като свърших бях много учудена-не съм очаквала да стане толкова скоро,още повече като знам,че има жени,които никога не успяват.
Ако ми обясниш къде намери сравняване секса от 1-я и 40-я път ще ти купя вафла! Коментара ми означаваше, че съм свършила 1-я път. ;]]
No driving, no sleeping
Say you wanna party
Let's party alright
Браво! Загряваш като руски реотан. Не си прави труда да отговаряш ;р
При мен пък първият и 40-тият бяха еднакви.
При всеки е различно ... Аз усетих що е то хубав секс скоро и даже все още не мисля, че е точно това, което би трябвало да е... С времето всичко ще се оправи![]()
No driving, no sleeping
Say you wanna party
Let's party alright
Смятай колко си умна щом се връзваш на тъпизми![]()