.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Притеснявам се :(

Здравейте, аз съм на 16, вчера правих секс за 1 път, но момчето с което бях ме наплаши много Искам да попитам колко дълго живее спермата в мъжката урина, защото той ми каза, че може ако мъж се изпишка след секс и ако част от урината попадне върху тоалетната хартия с която се бърше момичето можело да забременее... На мен не ми се вярва, да е възможно, но искам да попитам, защото той беше доста убедителен... или иска само да ме изплаши и да се избазика с мен ...

Голям фен Аватара на reperw
    тъп тролл не ти си получи чаоооооооооо

защо да съм тъп трол, не се шегувам

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от Bubolina_95 Виж мнението
    защо да съм тъп трол, не се шегувам
    За тебе не знаем... ама приятеля ти определено е

Не се притеснявай бебета не става току така

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    абе по-голема глупост не съм чувала по тоалетната хартия па така па иначе.....сплашил те е и като толкова мноу знае го избъзикай и ти че си забременяла! така поне ще знае да не те мята повече

благодаря ти патенце, и на мен не ми се вярваше, ама знам ли... четох на много места но никъде не казват за това и реших да питам ...

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Здравей буболинче,

след съвет с видният генеколог д-р Грегори Хаус, той ми каза да ти предам че:
    "единственият начин да заченеш от тоалетната хартия е между теб и нея да има един МЪЖ!

Цитирай Първоначално написано от thefolenangel Виж мнението
    Здравей буболинче,

след съвет с видният генеколог д-р Грегори Хаус, той ми каза да ти предам че:
    "единственият начин да заченеш от тоалетната хартия е между теб и нея да има един МЪЖ!
    хахаха благодаря ти

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Или си трол, или си идиотка!
    maDamn

Супер фен Аватара на zoreto
    ^ не знам кое е за предпочитане :Д

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ти елементарна сексуална култура нямаш ли ? Тоя ти говори пълни простотии, а ти като най-голямата глупачка му се връзваш на плиткия мозък ...

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Ти елементарна сексуална култура нямаш ли ? Тоя ти говори пълни простотии, а ти като най-голямата глупачка му се връзваш на плиткия мозък ...
    Харесва ми как ги наливаш
    Относно темата, дори едно многоточие не би могло да изрази отношението ми към тъпия въпрос..... смея да твърдя, че някой от 4-ти клас има по-богата сексуална култура от тебе моето момиче......А твоя приятел си прави такъв таш*к, че не ми се коментира просто

Супер фен Аватара на flo0pY
    Ти ме уби това е най-тъпата тема която съм виждал къде си тръгнала секс да правиш ти нормална ли си на 16 си и не знаеш възможно най-елементарното нещо прочети малко цели книги има да не говорим че и в интернет за 5 минути ако си направиш труда да потърсиш ще намериш престанете вече с тия малоумни теми и се образовайте преди да правите секс много си глупава БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ! тцтц
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си