- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо като анкета за Свети Валентин :)
Здравейте ,
скоро е най-хубавия празник за всички обвързани , влюбени или просто човеци (хихи)Тъй като аз съм във възторг докато разбера какво ме очаква на този празник искам да ви попитам .. Какво сте замислили за тази нощ? Аз имам идея,но все пак искам да чуя и вашите .. Благодаря ви за вниманието :*
Ще си налеем по чаша вино, ще си поръчаме китайска храна и ще си кажем "Наздраве!"
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ще се наслаждавам на свободата си, лишена от всякакви дразнители![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Ами най-вероятно може да се събера с приятелки на по чашка вино. Нямам човек до себе си..![]()
Ако се видим - ще му дам една целувка и най-много малко винце и ягоди с шоколад (напоследък съм се побъркала по тях), ако не просто ще му пиша един сладък смс и ще празнувам Трифон Зарезан с приятели![]()
Ще празнуваме Трифон Зарезан с приятели.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не обичам Свети Валентин. Чувствам се фалшиво ако го празнувам. :> А и ме изморява емоционално чуденето за това какъв подарък да подаря, какво ще правим, как ще мине всичко и такива ти работи. :>
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ще сме заедно цяла вечер, пък ще видим какво ще правим (blush)
ии както пее Галена - Ако ме търсите съм на лоов .. ще си спретнем женско парти, пък к'вото стане!! ;д
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ами всъщност ние не сме заедно..даже не и познаваме добре, но ми се върти нещо в главата..та такам в училище има кутия а валентинки да напиша и в ликчето да пусна ако се сещате има едни сребърни сърца, които се делят над ве..та да му пусна едната половинка със синджиче с послание да намери другата част..и се чудя какво ли ще стане като види, че тя е в мен ;дд
.................
Ние ще отидем някъде само двамата. Изключваме телефони и други щуротии. Ще се осамотим някъде.) Обаче един въпрос ме мъчи. Какво да му подаря? Като се има в предвид че той не иска нищо скъпо,а пък на мен ще ми купи доста скъпичък подарък...!
Наще ще ги няма!! Ще дойде в къщи ще хапнем нещичко ще си разменим подаръците някой романтичен филм и към леглото
![]()
Ще пием-празника на влюбените нещо тука не го тачим
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Мисля да се събереме много хора и да празнуваме Трифон Зарезан като прасенца!
п.п. Не са всички това е "най-хубавия празник" wtf?!
Ще идем на ресторант, после на дискотека... Ама ще е женско парти![]()
Не празнувам Св. Валентин всъщност, само Трифон Зарезан![]()
Аз не празнувам разни католически празници, които са парад на консуматорското общество и са изкривени до неознаваемост поради комерсиални цели. Който иска да си го празнува, негова работа.
На мен не ми трябва "ден на влюбените", за да бъда романтичен с приятелката ми, или да й покажа колко съм влюбен, това мога да го правя всеки ден. А пък и има Трифон Зарезан иии харесвам този български празник :Р
ПС- Ако приятелката ми беше на различно мнение, щях да се прежаля и да бъда поредната жертва на консуматорското общество, за да я зарадвам, но за щастие тя не е такава <3 ;д
Ще го принудя да излезнем някъде! 2ри св. Валентин ни е но миналата година не бяхме заедно!Ноо мисля тази година да си наваксаме и за миналата
![]()
![]()
![]()
24.12.2010