- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо като анкета за Свети Валентин :)
Кефейки се на свободата си цяла нощ докато си чатя със свободните фр-та във фб...FOREVER ALONE!.. да се надяваме
Нищо не сме замислили, но може да изпием по вино за св. Трифон. Св. Валентин не го харесваме и двамата по няколко причини:
- Това е католически празник, а ние сме православни
- Чиста комерсиална работа като Helloween.
- Не трябва да чакаме специален ден за да си покажем, че се обичаме. Всеки ден е подходящ за това.
В Петък заминаваме на уикенд за да отбележим една година заедно. Това е нашето събитие за средата на Февруари.
Малко ми е лигав този празник,но все пак ни е първият заедно,така че ще го отбележим.![]()
ще го прекарам с компанията на чичо ми ,и среднощните състезатели
В момента нямам човек до себе си, затова на 14-ти вечерта ще уча.
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
От доста годинки на сам тоя път на 14-ти съм ергенче.. Така, че или ще пийнеме и хапнеме некаде с приятелчета или просто ще съм си в нас : ))
Поне за първа година от доста на сам няма да ми се налага да подарявам подарък :Д Че до сега все се ръся с некви стабилни цифри и ми се реве![]()
Алоун съм, така че ще пийна нещо или ще си почивам в къщи.![]()
Взели сме си куверти за един страхотен ресторант-винарна (така се води МАЙ) и ще се порадваме на вечерта.
Ракия Фор Дъ Уин !
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Ще ходя у тях на гости с преспиване. Ще си вземем алкохол ( задължително вино и още нещо ), мезе, ядки и презервативи за предстоящата ни незабравима нощ и Първи Свети Валентин заедно![]()