.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Мега фен Аватара на Hilary_
    ии както пее Галена - Ако ме търсите съм на лоов .. ще си спретнем женско парти, пък к'вото стане!! ;д

Ами всъщност ние не сме заедно..даже не и познаваме добре, но ми се върти нещо в главата..та такам в училище има кутия а валентинки да напиша и в ликчето да пусна ако се сещате има едни сребърни сърца, които се делят над ве..та да му пусна едната половинка със синджиче с послание да намери другата част..и се чудя какво ли ще стане като види, че тя е в мен ;дд
    .................

Цитирай Първоначално написано от aleks07 Виж мнението
    Ами всъщност ние не сме заедно..даже не и познаваме добре, но ми се върти нещо в главата..та такам в училище има кутия а валентинки да напиша и в ликчето да пусна ако се сещате има едни сребърни сърца, които се делят над ве..та да му пусна едната половинка със синджиче с послание да намери другата част..и се чудя какво ли ще стане като види, че тя е в мен ;дд
    Добра идея. : ) Успех!
    Иначе ние ще сме вкъщи - вечеря, свещи, вино, музика и малък подарък.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Мисля да се събереме много хора и да празнуваме Трифон Зарезан като прасенца!
    п.п. Не са всички това е "най-хубавия празник" wtf?!

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от aleks07 Виж мнението
    разкажи после за реакцията му

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си