.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Question тест за бременност

колко време след половия акт трябва да изчакам за да си го направя ? казаха ми че чак след 1 седмица отчитал, вярно ли е ?
    cant tell my nothing now
    baby i know how to fly

nothing hold me down
    im going tuch the sky

dydzzz <3

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=

има различни(попитай в аптеката),НО ако имаш притеснение и не са минали 72ч. си купи ескапел,а не тест...вместо да чакаш да мине време за тест.
    <3

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не си купувай ескапел,ако не е свършил в теб! Такамн , има тестове които отчитат 7 дни след акта,14 дни след акта, а ако вече ти закъснява веднага може да направиш.Отчита правилно при закъснение
    maDamn

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Какво толкова е станало, че да бързаш за този тест? Може въобще да не се наложи Обаче ми е много чудно, щом някои толкова лесно те набутват да пиеш Ескапел, знаят ли въобще за какво хормонално разбръкване става дума...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

ако говориш за мен мила ми девойко, не не знам не съм пила и дано не ми се налага ама като нямаш глава по добре хормонално разбъркване отколкото нежелани деца. поне това бих предпочела аз. освен това моя приятелка вече 2 пъти пие и искам да ти кажа,че дори цикъла не и закъсня. бона ноче
    <3

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Твоята приятелка и кажи ,че не са бонбонки тва. Освен това Ескапел не се пие защяло и нещяло,щото може много яко да ти преебе организма. Пие се ,ако мацката е била в овуалация евентуално и станал гаф или си е свършил в нея...а не щото са се праскали безпрезерватив примерно. Пък и бебетата не стават толкова лесно
    maDamn

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Твоята приятелка и кажи ,че не са бонбонки тва. Освен това Ескапел не се пие защяло и нещяло,щото може много яко да ти преебе организма. Пие се ,ако мацката е била в овуалация евентуално и станал гаф или си е свършил в нея...а не щото са се праскали безпрезерватив примерно. Пък и бебетата не стават толкова лесно
    Това е достатъчно показателно, че часовете по сексуална култура, трябва да бъдат задължителни в училище.
    А Ескапел трябва да се продава на лица над 18 години, за да се научат малките секс маниаци да се предпазват по време на секс...
    А относно теста-или след 7/10/14 дена от акта, или при първия ден от закъснението на цикъла.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88 Виж мнението
    Това е достатъчно показателно, че часовете по сексуална култура, трябва да бъдат задължителни в училище.
    А Ескапел трябва да се продава на лица над 18 години, за да се научат малките секс маниаци да се предпазват по време на секс...
    А относно теста-или след 7/10/14 дена от акта, или при първия ден от закъснението на цикъла.
    1.момичето за което говоря е на 20 години.
    2.пила го е и двата пъти за които знам СЪС причина
    3.много добре знам аз лично.че има вариант ескапел-а да ти докара:болка,закъснение на цикъла хормонален дисбаланс и т.н. за това и до сега не съм го употребявала (дано не ми се налага) лек ден
    <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си