.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Любов без комуникация ?

Здравейте
    Имам проблем който се упасявам че ще ми коства връзката
    Имам приятелка с която се харесваме и обичаме много.
    Проблемът е в комуникацията между нас..
    Въпреки че се опитваме много и се личи когато другия се опитва, комуникацията между нас е слаба..не знам как да го обясна точно.
    Просто не можем да намерим общи език а има много неща които ни свързват..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Къде се виждате? Опитайте често да се виждате на някакви удобни, тихи места. Гушнете се на леглото/дивана и си направете атмосферата уютна. Би следвало да ви се развържат езиците. Или започнете да правите нещо заедно. Гледайте филми, практикувайте общо хоби, коментирайте разни познати, разменяйте си книги...
    Къде по-точно ви се проваля комуникацията?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Какво точно ви куца в общуването? Опиши примерна ситуация.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Комуникация без общи неща не е такава. Любовта също е вид комуникация. Сподели слабите звена.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Няма ли правилна комуникация между двама души, значи връзката няма да просъществува дълго. Тва е като да лижеш сладолед през стъкло. Приятелката ти ли е по-затворена и не може да се отпусне пред теб или ти си такъв? Да не ви е неудобно един от друг?
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    да не те излъжа, ама една такава връзка при мен издържа 1 месец; разликата беше, че аз бях момичето и му се молех да се отпусне и да си говорим нормално, отговора всеки път беше "не мога да се променя" или "аз съм си такъв"..
    ами като си беше такъв си го оставих и май втора не се е излъгала да го вземе..
    както и да е, ако ти си такъв или тя е такава мисля че да се променяте е глупаво, защото примерно друг може да му харесва този начин на не-говорене..
    така че просто търси ТВОЯТА половинка, сродна душа, както искаш го наричай и я остави, не я карай да се променя заради теб
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Т'ва схващане, че когато някое момиче намери черта у партньора, която не и допада и задължително момчето трябва да се промени е напълно абсурдна.
    Не виждам как някакви непознати могат да ти дават съвети относно връзката ви.
    Respect my authoritah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си