- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Сурови картофи .
Здравейте. Имам един приятел,който ми каза,че ако изядеш 1 суров картоф,ще ти стане лошо,ще дигнеш температура и т.н. Та имам няколко въпроса относно това.
1. Вярно ли е ?
2. Действа ли ?
3. За колко време д/г ще имаш температура , и колко д/г ще е тя ? смисъл 2-3 часа ли само ще имаш температура, и колко картофа трябва да изядеш,и колко д/г трябва да са големи ?
Знам,че на някои темата ще им се стори глупава/безсмислена и за това не искам отрицателни отговори,като напр. "Защо изобщо питаш ? Това е много глупава идея .. и тем подобни"Не знам дали темата е в правилния раздел,и ако има вече такава [макар че аз не открих] - кош. Благодаря предварително
![]()
Така-вярно е, действа. Можеш обаче да си докараш стомашни проблеми от суровия картоф, освен да вдигнеш температура.
А колко ще продължи, зависи от организма ти, от теб самата-дали ще се опиташ да я свалиш, или ще си седиш така, без да правиш нищо по въпроса.
Моят съвет е, ако смяташ така да клинчиш от даскало, по-добре не си го причинявай.
Има много по-здравословни и безопасни начини да си спестиш ходенето на даскало от това, защото можеш да се натровиш с тоя картоф.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Благодаря за инфото.Само да си кажа не е за мен,а за една приятелка ;д На мен лично училището не ми пречи,ходя когато ми скимне,ама тя е .. как да го кажа .. малко по примерна ;д . и отново благодаря ти
![]()
Една приятелка, за да се отърве от даскало смъркаше лимонтозу и дишаше много дълбоко ванилия. Резултатът беше уникално кихане. На определен период време си взимаше "дозата" за деня и поддържаше кихането. Аз съм пробвала, но при мен не подейства. Започнах да кихам, но не така мощно като нея и в крайна сметка не се получи де. Много мои познати правят този номер с кихането и се отърват от даскало. Въпроса е дали ще е пред вашите и дали ще са склонни те да си останеш у вас.
![]()
^номерът с кихането и ванилията определено работи - печенето на домашни курабийки и последствията от това го доказват xDD
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
За едното бягане от даскало гледай ги кво правят...къде останаха старите номера с фалшивите бележки?![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Аз си клинча от даскало без бележки и без сурови картофии..... просто нашите са на работа сутрин и мога да си остана ако искам ....![]()
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
благодаря на бог, че е създал картофи![]()
Хахаа, спомням си преди години как ги ядях тия сурови картофи, за да не ходя на даскало. И да, наистина се покачва телесната температура. Не много, но достатъчно, за да мине номера![]()
според мен обаче номарът с картофите не работи, по простата причина, че преди месец една приятелка сутринта на гласен стомах изяде 2 картофа и нищо не яде цял ден и така и не подейства и си остана на даскало. :д
Ами гледай сега...Пържиш картофите,копуваш кебапчета една двулитрова биричка + сръбска музика и почваш![]()
![]()
![]()
Една наша,за да се отърве един ден от даскало се обади на майка си да се обади на класната,че имала разстройство![]()
Въобще не съм гледал другите мнения но гледах по Discovery Channel (Ловци на митове), че трябва да изядеш килограми сурови картофи за да стане нещо (и не си мисли, че ще е кой знае какво...1-2 градуса повече), най-много да повърнеш от гадост![]()
Ако изядеш едно кило има много голям шанс да стигнеш до токсикологията... сериозно
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Кво се занимавате с картофи - давайте направо с цианид.
Абе що не си купите бележки :д, но и аз го знам номера с картофа
А защо изобщо мислите за даскало като още е лято .. вярно малко остана, но още е лято .. нека живеем докато можем, хора !!
Направо се учудвам... Аз, като бях тийнейджърка, колко много обичах да ходя на училище... Да съм имала 1-2 отсъствия най-много за цяла година и то натрупани от леки закъснеяния, поради нищожно малкото време за междучасия.
Пробвайте номера с харесването. Както казваше мой учител: "Харесваш си някого и само заради него ходиш на училище".![]()
Аз съм пробвал не ми стана лошо стана ми гадно и го повърнах после нищо ми нямаше.Чувал съм,че се вдига температура но аз нямах.След 2 седмици пак ядох и пак ми немаше нищо.