- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Университетите в България
Крайно съм разочарована от нашите университети. 12 клас съм, остават ми по-малко от 4 месеца докато завърша. Вече съм се насочила къде да уча и искам да се явявам на предварителен изпит. Но за съжаление още нищо не знам, защото винаги съобщават тези неща в последния момент. Разглеждах университетите в чужбина, там още от октомври бяха публукували кога започват записванията и подаване на документи (с общи думи, всичко което ми е нужно). А при нас всичко се публикува в последния момент, а и справочниците почти навсякъде ще излязат април чак.Има ли смисъл да го купувам тогава? И за какво са им тези сайтове, като не публикуват нищо там?
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
Ами колкото време-толкова.. какво друго можеш да направиш.. нищо.. чакай да излезе справочника или инфото в нета и това е .. и аз чакам в моемнта. и само гледай да не си изгубиш годината.. много е гадно![]()
Не просто искам да знам датите. А не 1 месец преди изпита. Така ще мога да се подготвя![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Просто иска да знам датите
Нищо не пише
За кой университет в частност питаш? Защото от 4 сайта, които аз отворих (на ИУ-Варна, ТУ-Варна, УНСС и СУ) единствено в този на Софийския не успях да намеря график на предварителните изпити. При това не съм търсила задълбочено.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
И за Софийски университет има график. Мен пък не ме бърка, че излизат датите 1 месец преди самите изпити. Готвила съм се цяла година, така че какво значение има дали ще са на 15ти или пък на 20ти. Единственото, което не ми харесва е, че датите на изпитите се препокриват в няколко университета. Ама какво да се прави .. конкуренция ..
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bu.../prilozhenie_1 =>>> СУ,на първа страница им е графика =))
Авторке,какво значение има дали ще узнаеш датата на изпита един месец или 1 година предварително? Сядаш и четеш,а пък за когато го насрочат,тогава...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Интересувам за ПУ
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.