.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Повече от фен Аватара на didenceeto

Angry Университетите в България

Крайно съм разочарована от нашите университети. 12 клас съм, остават ми по-малко от 4 месеца докато завърша. Вече съм се насочила къде да уча и искам да се явявам на предварителен изпит. Но за съжаление още нищо не знам, защото винаги съобщават тези неща в последния момент. Разглеждах университетите в чужбина, там още от октомври бяха публукували кога започват записванията и подаване на документи (с общи думи, всичко което ми е нужно). А при нас всичко се публикува в последния момент, а и справочниците почти навсякъде ще излязат април чак.Има ли смисъл да го купувам тогава? И за какво са им тези сайтове, като не публикуват нищо там?
    И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.

Ами колкото време-толкова.. какво друго можеш да направиш.. нищо.. чакай да излезе справочника или инфото в нета и това е .. и аз чакам в моемнта. и само гледай да не си изгубиш годината.. много е гадно

Не просто искам да знам датите. А не 1 месец преди изпита. Така ще мога да се подготвя

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от didenceeto Виж мнението
    Не просто искам да знам датите. А не 1 месец преди изпита. Така ще мога да се подготвя
    Ти на този 1 месец ли разчиташ?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Ти на този 1 месец ли разчиташ?
    Точно.
    Поне трява да си се ориентирала към нещо - обикновено изпитите са юни месец - виж изпитните дати от минали години и тая ще са горе-долу същите ; същото се отнася и за конспекта.
    Готви се от сега,докато е време!))
    УСпех!

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Просто иска да знам датите

Голям фен Аватара на reperw
    всичко го има по сайтовете им

Нищо не пише

Мега фен Аватара на TheBeliever
    За кой университет в частност питаш? Защото от 4 сайта, които аз отворих (на ИУ-Варна, ТУ-Варна, УНСС и СУ) единствено в този на Софийския не успях да намеря график на предварителните изпити. При това не съм търсила задълбочено.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на Crazytu
    И за Софийски университет има график. Мен пък не ме бърка, че излизат датите 1 месец преди самите изпити. Готвила съм се цяла година, така че какво значение има дали ще са на 15ти или пък на 20ти. Единственото, което не ми харесва е, че датите на изпитите се препокриват в няколко университета. Ама какво да се прави .. конкуренция ..
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Супер фен Аватара на Glamour92
    http://www.uni-sofia.bg/index.php/bu.../prilozhenie_1 =>>> СУ,на първа страница им е графика =))
    Авторке,какво значение има дали ще узнаеш датата на изпита един месец или 1 година предварително? Сядаш и четеш,а пък за когато го насрочат,тогава...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Интересувам за ПУ

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Crazytu Виж мнението
    И за Софийски университет има график. Мен пък не ме бърка, че излизат датите 1 месец преди самите изпити. Готвила съм се цяла година, така че какво значение има дали ще са на 15ти или пък на 20ти. Единственото, което не ми харесва е, че датите на изпитите се препокриват в няколко университета. Ама какво да се прави .. конкуренция ..
    Не е само до това, изптите трябва да се съгласуват и с други дейности в университетите. Примерно, когато аз кандидатствах имаше предварителен изпит в СУ на 29-ти януари, точно по средата на зимната сесия на студентите.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от didenceeto Виж мнението
    Интересувам за ПУ
    Явно това е единственият университет, който още не си е започнал кандидат-студентската кампания. Ако толкова не можеш да търпиш звънни в университета и ги попитай каквото те интересува.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Явно това е единственият университет, който още не си е започнал кандидат-студентската кампания. Ако толкова не можеш да търпиш звънни в университета и ги попитай каквото те интересува.

Има още много.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си