.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Мега фен Аватара на D1esel

Как бихте реагирали, ако разберете, че най-добрият ви приятел има сексуални фантазии

с вас, като имате предвид, че и двамата сте момчета?

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    нямам такова нещо като най - добър приятел и не разбирам хората които казват, че имат такива, с какво е по - добър от другите ти приятели ?
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    нямам такова нещо като най - добър приятел и не разбирам хората които казват, че имат такива, с какво е по - добър от другите ти приятели ?
    Добре тогава, кажи какво би направил, ако някой твой приятел, с който сте в перфектни отношения, ти каже, че изпитва сексуално влечение към теб? Освен, че би се възгордял колко си секси, ще бягаш ли от него, ще му пуснеш ли?

Град
    Niggaland
    ще започна лека - полека да го избягвам, докато станем неприятели, гейовете са зло, трябва да бъдат убити с огън, те пренасят болести

нямам познати гейове и от 2та пола
    n00bs

ще започна лека - полека да го избягвам, докато станем неприятели, гейовете са зло, трябва да бъдат убити с огън, те пренасят болести

нямам познати гейове и от 2та пола
    Oчаквах точно така да отговориш, че ще го избягваш. А не би ли ти станало мъчно за него по някакъв начин, били сте приятели все пак? Не би ли поговорил с него, не би ли се държал като пич? А и това, че си пада по теб не означава непременно, че е гей. Може да е временно увлечение по теб, ако си много красив или готин, или пък да е бисексуален...

Мега фен
    няма такъв вариант, всичките ми френдове са мъжки момчета
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    няма такъв вариант, всичките ми френдове са мъжки момчета
    Ама този може и той да е мъжко момче, а просто да му е моментно увлечение.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    За жалост азе познавам доста лезбийки.

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Ако и мен ме привлича, що да не се позабавляваме

Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Oчаквах точно така да отговориш, че ще го избягваш. А не би ли ти станало мъчно за него по някакъв начин, били сте приятели все пак? Не би ли поговорил с него, не би ли се държал като пич? А и това, че си пада по теб не означава непременно, че е гей. Може да е временно увлечение по теб, ако си много красив или готин, или пък да е бисексуален...
    aма какво да говоря с него, той е ГЕЙ, не желая да разговарям с гейове/цигани, а такова нещо като бисексуален няма, пак си си гей, само, че те е срам да си го признаеш

и да красив и готин съм
    n00bs

aма какво да говоря с него, той е ГЕЙ, не желая да разговарям с гейове/цигани, а такова нещо като бисексуален няма, пак си си гей, само, че те е срам да си го признаеш

и да красив и готин съм
    Но този човек ти е бил приятел до момента, в който си го разкрил. Наистина ли си толкова безчувствен? Не вярвам.

Град
    Niggaland
    ако ми беше приятел, нямаше да ми говори такива неща, особенно като знае отношението ми към гейове и хора от малцинствата
    n00bs

ако ми беше приятел, нямаше да ми говори такива неща, особенно като знае отношението ми към гейове и хора от малцинствата
    Mисля, че не ме разбра правилно. Аз не казвам, че той едва ли не ти налита да те е*е. Той просто ти споделя: "бате, трябва да ти кажа нещо. Ти си ми добър приятел, много държа на теб и не искам да те изгубя като такъв. Но от известно време те харесвам не само като приятел, не само така както мъж харесва друг мъж, а и като нещо повече. Не искам нищо от теб, не искам да спиш с мен или нещо такова, знам че си кораво копеле, не искам да правиш неща, които не би правил. Просто мисля, че трябваше да го знаеш, за да не те лъжа. Нали си оставаме приятели?"

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Подкрепям долния варненец.

Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Mисля, че не ме разбра правилно. Аз не казвам, че той едва ли не ти налита да те е*е. Той просто ти споделя: "бате, трябва да ти кажа нещо. Ти си ми добър приятел, много държа на теб и не искам да те изгубя като такъв. Но от известно време те харесвам не само като приятел, не само така както мъж харесва друг мъж, а и като нещо повече. Не искам нищо от теб, не искам да спиш с мен или нещо такова, знам че си кораво копеле, не искам да правиш неща, които не би правил. Просто мисля, че трябваше да го знаеш, за да не те лъжа. Нали си оставаме приятели?"
    първото нещо което ще кажа е: Ти гей ли си ?! Ебаваш ли се ? Друсан ли си ? Да не би да не си кърмен ? На кокаин ли си ? Пак ли си пиян ? Изтрезней ! ГЕеееееееееееееееееееееее ейййййййййййййй.

едно от тия неща, после ще кажа, че ще си останем само приятели и после ще почна да го игнорирам, имал съм съученици с който за 8 години не съм им казал и 1 дума, така, че това не ми е проблем
    n00bs

първото нещо което ще кажа е: Ти гей ли си ?! Ебаваш ли се ? Друсан ли си ? Да не би да не си кърмен ? На кокаин ли си ? Пак ли си пиян ? Изтрезней ! ГЕеееееееееееееееееееееее ейййййййййййййй.

едно от тия неща, после ще кажа, че ще си останем само приятели и после ще почна да го игнорирам, имал съм съученици с който за 8 години не съм им казал и 1 дума, така, че това не ми е проблем
    А ако много държиш на него?

Град
    Niggaland
    какво разбираш по "държиш на него" ?
    n00bs

какво разбираш по "държиш на него" ?
    Никога ли не си имал приятел, без който наистина да не можеш да си представиш какъв би ти бил живота, ако го нямаше?

Град
    Niggaland
    не, не се обвързвам толкова с хората, че като стане нещо, да почна да ги търся веднага, защото не мога да се оправя сам и ако не може да ми помогне, да почна да лая, че вече не ми е приятел, че ще види той и разни подобни, мразя да товаря други хора с мойте проблеми, макар и да нямам почти никакви
    n00bs

не, не се обвързвам толкова с хората, че като стане нещо, да почна да ги търся веднага, защото не мога да се оправя сам и ако не може да ми помогне, да почна да лая, че вече не ми е приятел, че ще види той и разни подобни, мразя да товаря други хора с мойте проблеми, макар и да нямам почти никакви
    Пич, според мен не си искрен в това, което казваш. Но както и да е.

Град
    Niggaland
    не ми викай пич, това е синоним на копеле, а баща ми гледа ТВ в другата стая, свободен си да мислиш каквото искаш
    n00bs

не ми викай пич, това е синоним на копеле, а баща ми гледа ТВ в другата стая, свободен си да мислиш каквото искаш
    Знам. А все пак, ако този твой приятел, който да речем си изолирал дълго време, го срещнеш на улицата и ти каже "Здравей" и понечи да те прегърне, ти кво ще направиш? Ще му счупиш носа ли?

Град
    Niggaland
    никога не ме е прегръщал мъж лол и никога някой мой приятел няма да го направи, само ще си стиснем ръцете
    n00bs

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Темата замириса на комплексарщина

никога не ме е прегръщал мъж лол и никога някой мой приятел няма да го направи, само ще си стиснем ръцете
    A някой чичо брадат не те ли е гушкал като малък? А баща ти, който гледа тв в съседната стая?

Ок, ако този твой приятел ти каже здравей на улицата ти ще му отвърнеш ли? А ще му подадеш ли ръка ПРЪВ, за да се здрависате?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си