Имам приятел от година и почти месец и със всеки изминал ден ревнувам все повече и повече.. Просто се изморявам от ревност.. И най-лошото е че той не ми дава поводи, а тези които му пишат, свалят 'натискат' така да се каже.. Имам му доверие, но на тях нямам.. Всеки ден му пишат поне по 3 момичета, като се засичаме по улиците с някоя и тя почва да му се сваля дори пред мене.. Даже наскоро имаше ситуация едно момиче да му вика '' Гадже номер 2 , гадже номер 2 '' докато аз бях с него и тя беше с нейния приятел... Наскоро друго момиче му се натякваше така да кажа по скайп, защото мислела, че сме скъсали.. Просто видят ли възможност веднага нападат и аз изгарям, почвам да треперя и т.н... Говорили сме много по тази тема както спокойно и нормално така и сме се карали просто заради напрежението... И да осъзнавам, че не съм права просто не издържам да си мисля коя какви му ги дрънка и върши.. Не мога да се контролирам вече знам,че не трябва толко да ревнувам, осъзнавам го, но просто отвътре вря и кипя...Натяквам си постоянно като изревнувам да не го покажа, но самото изражение ми го показва...
Ако сте били в същата или подобна ситуация, и ако се е справил някак с ревността нека моля ви дайте ми съвет как да се контролирам...