.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Наивница..

Наивница..

Здравейте !
    Реших да споделя моят ''проблем'' въпреки че не мисля че той не е точно за този форум но все пак има някаква връзка
    Да има едно момче по-голям е от мен живее в моя град и ми е донякъде съсед не съм говорила с него никога .Той е много привлекателен и има едно тайнствено излъчване което ме подлудява. Та един петък бях на дискотека той също беше там отначало не го забелязах но понякое време го видях стоеше срещу мен и буквално беше се хипнотизирал имаше една лека чаровна усмивка и ме гледаше много мило първоначално си мислех че си въобразявам но това беше цяла нощ. Изпиваше ме с очи приближаваше се...минаваше покрай мен, заставаше до мен..бе както се казва прехвърчаха искри...като се прибрах си казах да се осъзная и да престана да си създавам напразни илюзии.Но нещо все ме човъркаше отвътре така и не спрях да мисля цяла седмица за него.Дойде и този петък и пак и пак същата история...погледи, искри, следене, и т.н
    Минаха два месеца ... аз вече си има гадже.Разделихме се .. И ето пак същото момче срещнах го на центъра на града отново ме гледаше..и се усмихваше.И вече бях убедена че ще има любов започнах да си мечтае да споделям с приятелката си бях щастлива но уви нищо ..Преди 2 дни той ми хареса снимка и статус FB.вече незнам какво да мисля ... наивна съм и веднага си помислих че това е проява на интерес...Вече знаех че тотално съм изтрещяла..Толкова ли съм глупава че от нищо да направя надежда..?!!!
    Абе съвет ,..защото вече не мога да се справям сама със себе си и си мисля докога ще вярвам в ''Дядо Коледа''

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Вместо да седиш и да плетеш розови мечти следващия път като го видиш го спри, представи се и го покани да излезете.

Как така решавате, че "ще има любов" преди 2 приказки да сте си казали с човека?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

След като сама ти казваш, че те е изпивал с очи и т.н... какво пречи да сте заедно? А колкото до снимката и статуса във фейс.. не знам какво да ти кажа.. зависи от човека.. т.е. дали наистина проявява някакъв интерес или просто те е видял случайно..
    А според мен това, че мислиш, че вече не можеш да се справяш със себе си, трябва да го забравиш.. Все пак момчета има колкото искаш на тоя свят нали?..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Как така решавате, че "ще има любов" преди 2 приказки да сте си казали с човека?
    Да!

Стига се вкарва във филми. След като взаимният интерес е очевиден и на него не му стиска да се запознае, бъди мъж ( ) и направи първата крачка.

Супер фен Аватара на djipsito
    Може да се притеснява да се запознае той с теб, явно ти трябва да действаш. Тва със Фейсбука ми изглежда като "Ехо, тук съм, пиши ми, понеже нямам топки". Вероятно е искал да ти покаже, че е там и се е надявал да му пишеш. Може да го е шубе да не го резнеш и за това да не действа.

Запознайте се и квото сабя покаже. И все пак не тръгвай с големи очаквания, да не плачеш после. Опознай го, прецени го и после рисувай розови сърца в главата си.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Повече от фен Аватара на windowlicker
    Не разбрах:
    1) Защо си наивница?
    2) Защо никога не сте си говорили във facebook въпреки че сте си приятели там??

Абе хора, не приемайте това във фб толкова на сериозно, харесал ти е една публикация, това не значи, че е умишлено.
    Иии щом толкова казваш, че има химия като не иска той да те заговори, заговори го ти! И не се вкарвай в такива филми, вие не сте си разменили и 2 думи, а вече говориш за любов!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Да много добре ви разбирам и от една страна сте прави но всички ми казватe Заговориго, пиши му и.т...
    НА МЕН МИ ПИСНА все аз да правя първата крачка ..все аз да бутам и да се опитвам и нищо да не става нека веднъж някой се бори за мен както аз винаги се боря за другите дори и това да значи да си остана с ''розовите плетени мечти''

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ами то момчетата, които се борят за теб, са онези "задръстеняци, сдухари", които или ги слагате във френд зоната, или ги игнорирате и си мислите за лошите момчета. Така не става.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на djipsito
    Не става въпрос да се бориш, а да направиш първата крачка. Кви борби, кво чудо ? Ти не знаеш дали този човек даже си заслужава пък си седнала да режисираш романтична комедия с наченки на борбена драма. Дай му зелена светлина, никой не ти казва да му се слагаш, да го обсебваш и да му се обесняваш в любов...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си