- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо темите в този раздел стават все по-тъпи?
А?!
П.с. И аз да пусна една такава да се разпиша...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Може би има връзка с потребителите, които ги пускат.
Wild guess...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
^Взе ми думите от клавиатурата!
По-тъпи и необразование потребителни - по-тъпи и безсмислени теми !
maDamn
Защото все повече хора слушат Андреа......
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Защото си пораснала и елементарните въпроси на тийновете ти се струват все по-глупави. Освен това, както сама беше споменала, възприемаш обсъждането в детайли на сексуалните дейности като тема-табу и тая публичност ти изглежда дразнеща и прекалена.
Това за искрената същност на форумниците звучи предубедено, но може и да е вярно.
По мои наблюдения доста от днешните млади хора индиректно си казват "що трябва да мислим, като има интернет". Тоя форум е идеално доказателство за това.![]()
Welcome to the Jungle...
Темите стават все по-безсмислени, защото потребителите стават все по-тъпи и необразовани както казаха и преди мен. Погледнете само колко са неграмотни всички, как не могат да се изказват...отчайващо е положението.. но надеждата умира последна... надяваме се да дойдат и по-добри дни![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Оф странна работа :Д Имам чувството, че т'ва новото поколение е доста неграмотноНе, че аз не съм от него де, но имам доста тъпи връстници
![]()
Не знам, но в последно време премислям бягство към Bg mama.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Защото набор `98 се научиха да ползват компютри.