.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Супер фен Аватара на ccdesigns

Лека диетка

Предложете няква лека диета. Или по-точно кво да ям по-малко, кво повече. Не искам няква супер строга диета, само да знам кво не трябва да ям толкова. Като за начало съм решил да спра сладкото (или да ям много рядко), нямалявам хляба (аз попринцип не ям въобще, най-много някой сандвич или хамбургер в даскало... тоест спирам и с тия) ии това е като цяло за сега :д Някакви предложения какво друго да ограничавам?

П.П. Темата май беше по-добре да я пусна в Козметика и диети, че там жените са по на Ти с диетите :д
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Хмм... не харесвам диетите честно казано (мъж съм ). Вари бягай на стадиона. И не се тъпчи с боклуци..
    Only God Can Judge Me !

И аз не съм по тях. Точно това питам. С КАКВО (точно) да не се тъпча? Вече казах, че сладкото и хамбургерите ги спирам. Нещо друго? Иначе и аз не искам няква строга диета.. Ненавиждам ги Сега няма къде да бягам... Правя малко кардио на велоергометър уикенда. От другата седмица може да почна всеки ден или през ден. Въпросът е какво да не ям, за да ми е по-лесно

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението

П.П. Темата май беше по-добре да я пусна в Козметика и диети, че там жените са по на Ти с диетите :д
    aw, aw.. и тук се намират женски същества..
    Газирано, пържено? Намали ги. ;p

Супер фен Аватара на Glamour92
    в "Козметика и диети" ще те накарат да я караш само на пост и молитва,недей там xDD
    та,добре е да се отървеш от трансмазнините (маргарини и производни-има доста инфо в нета =)) и изкуствените подсладители...сладкото и пърженото са ясни
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    бе кви жени кви 5 леа е брат, аз тебе те следя отдавна пишеш тук, сега и една диета не мойш си напрайш е ми то за къде е.....
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на slicky
    Яж ядки.
    10 букви

Повече от фен Аватара на flawless_
    Диетите са за кифлите. Първо да се научат да ходят на токчета, а не да се киндилкат като патрави, все едно че са на кокили :рig:

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Намали малко въглените и повече движение.
    Respect my authoritah

движение имам достатъчно, даже увеличавам тия дни точно заради тази цел да сваля няколко кила

@аwerw, ако за мене говореше, аз не съм по диетите, бил съм 1 път на диета и то беше една диета и то.. :д иначе като цяло знам горе-долу кво да не ям, просто питах за допълнителен съвет ще почна и повече плодове да ям, че ми трябва енергия за тренировките, а у все пак не може да не ям
    Последно редактирано от ccdesigns : 02-08-2012 на 18:47

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    айде късмет брато !
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

ще ми трябва

П.П. сърказъм ли беше?

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    не, с добри чувства го казах ;д
    sapphire5

Тази тема не е за този раздел! Другото е, че ако караш само с диета - мазнините ще се стопят, но кожата ще си седи увиснала! Ако искаш стегнато коремче, прави коремни преси, ходи на фитнес и заедно с това си спазвай диетата ... Ето ти и една "Лека" диета:
    Заради множеството си полезни свойства, ябълката е много уважаван плод. В ябълките се съдържат важна за организма минерали и витамини.

Ябълковите диети са една от най-популярните, тъй като спомагат за нормализирането или коригирането обмяна на веществата.
    Лекарите също препоръчват ябълки и на хората, които страдат от проблеми с чревния тракт. За тях е задължително да хапват по една ябълка всеки ден. Установено е също, че ябълковата диета е полезна и за хипертониците.

Предлагаме ви три варианта на ябълкова диета

- Този вариант е най-труден за изпълнение. В продължение на 6 дни се приемат ябълки по следната схема: 1 ден – 1 кг, 2 ден – 1.5 кг, 3 ден – 2 кг, 4 ден – 2 кг, 5 ден – 1.5 кг, 6 ден – 1 кг ябълки.

Препоръчително е по време на тази ябълкова диета да се пие зелен чай. Позволени са ви и сухари от черен хляб.

- При втория вариант можете да се подложите на ябълкова диета веднъж в седмица. Този ден ще бъде един вид и разтоварващ. През целия ден хапвате само ябълки без ограничение в количеството. Приемането на течности е задължително.

- При третия вариант можете да прибавите към ябълките мляко. Изяждате 1 ябълка и изпивате 1/2 чаена чаша кисело мляко 5-6 пъти на ден.

Супер фен Аватара на Glamour92
    ^ на мене ми се струва,че е в тоя раздел темата именно,за да не получи мнения като твоето
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението
    ^ на мене ми се струва,че е в тоя раздел темата именно,за да не получи мнения като твоето
    140% вярно.

аз си ходя на фитнес иначе, както казах вече, и малко кардио правя в нас. не ми казвай, че трябва да го правя.

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Спри да пиеш безалкохолно - само вода и сокове
    Намали пърженото - може и направо да го избягваш
    Не яж бял хляб
    Спри да ядеш царевични пръчици пуканки , чипсове - това са само консерванти
    Намали тестените храни - като пици хамбургери
    Започни да тичаш и готово
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението
    Аз само си казах мнението .. Не разбирам какъв е проблема .. !! .. А диетата, която дадох е доста добра

проблемът е, че аз не искам "доста добра диета", а съвсем лека. или по-точно да ми кажат от какво да се огранича най-вече (въпреки че като цяло знам). ходя на фитнес 4 пъти седмично, 2 пъти седмично правя кардио, все пак ми трябва някаква енергия, аз няма да свалям килограмите само с тая диета. освен това не съм момиче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си