.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Вьпрос

Question Вьпрос

Здавейте имам следния въпрос : на 16 съм с днес открих че имам няколко бели косъма . На какво може да се дължи това ? Майка ми е побеляла по млада ,а баща ми е на 56 и има сравнително малко бели косми ?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Стрес? Ген?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Ген не знам.. защото само майка ми е побеляла по-млада а може ли да е от това че имах проблем с високо кръвно ?

А може ли да е от шампоана , защото дълго време ползвам против пърхот и от това да се е получило следствие на изтощение ? sun blue е шампоана

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    Не бива това да те притеснява по скоро това е ген... Аз съм на 17 и от 14 годишна имам бели косми и с всяка година се появява по един. Трябва стреса да е изключително силен за да побелееш нещо като да си свидетел на убийство. По скоро е просто ген. Майка ми на 30 вече е била чисто бяла. Не бива да се притесняваш от това то не е заболяване и не е опасно за живота ти. просто се кефи.. казват ,че ако имаш бял косъм това е на късмет и щастие ..
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

imam edin priqtel i toy pocna na 16 godini da se pobelee geneticno e, moje i ot golyam stres

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си