.
Затворена тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: pomognete..

pomognete..

Tolkova mi e trudno da se spravq.. vseki me typi4e i machka po nai bolezneniq nachin.. zashto trqbva da e taka ? Zashto trqbva horata da sa tolkova jestoki ? Tova , che sym po chuvstvitelna i naivna , trqbva li da e povod da me obijdate , da se ebavate s men , da mi govorite zad gyrba i t.n. .. moje bi nqkoi ot vas ne go osyznavate , no po tozi nachin me naranqvate super mnogo.. ne moga da izdyrja na tazi bolka , prosto kolkoto i stabilna psihika da ima 4ovek ne moje da izdyrji tova.. ne iskam da sym otrepkata , neznaeshcha zashto jivee , zashtoto ve4e za takava se smqtam - horata me napraviha takava.. horata koito me machkaha i typcheha i unijavaha i prodyljavat da go pravqt i do den dneshen.. tolkova boli ot tova.. ne iskam da se samosyjalqvam , prosto iskah da spodelq mnenieto si , zashtoto kazvat , che kogato spodelish s nqkogo ti olekva.. moje bi shte vi prozvuchi na mn ot vas smeshno , no az chuvstvam tochno tova - chuvstvam , che izgubvam sebe si , izgubvam smisyla na jivota si..

Голям фен Аватара на besso
    Защо позволяваш мнението на другите да те определя? Като знам и аз колко съм страдал като бях на твойте години... С времето разбрах, че е било излишно Тинейджърите си говорят, плетат интриги, най-вече защото им е скучно. Правят го и когато порастнат, само, че по по-фин и социално приемлив начин. И колкото повече обекта им на внимание се впряга, толкова повече го правят, те точно това искат Незнаеш защо си жива, а кой знае за какво живее?! Някой има мейла на Господ ли? Никой незнае как да живее живота си, всеки повтаря като папагал това, което са го учили, определя се според илюзорни критерии за "нормалност" и "успех". Всеки човек е уникален, което е чудесно, представи си колко скучно би било всички да сме еднакви. Няма такова нещо като абсолютна истина, следователно всичко което казват хората е нищо повече от едно просто мнение. Толкова! И това си е техен проблем. "Сам за себе си да бъдеш истина, това е най-важнотото от всичко", както казва поета

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Латиница+грешен раздел.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си