.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Ами стана най-лошото - разделихме се. Накрая се опита да ме изкара лъжец, че изобщо не ми е пукало за нея. Започна да ми крещи, да ми говори на въпреки. Едва ли не щях да се разплача, стана ми супер гадно, заради всичкото това време прекарано заедно. Не знам в момента какво да си мисля вече, чувствам се виновен. Не съм очаквал изобщо да се стигне до тук, и то по този начин, с толкова караници, обвинения по мой адрес, и все пак ми е много гадно. Не знам дали ще мога да я превъзмогна... Не знам дали ще спа тази вечер.

Иначе благодаря на отзовалите се, коментарите ви в крайна сметка ми бяха от голяма полза. По-нататък ще го мисля...

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от ROFLMAOOO Виж мнението
    Ами стана най-лошото - разделихме се. Накрая се опита да ме изкара лъжец, че изобщо не ми е пукало за нея. Започна да ми крещи, да ми говори на въпреки. Едва ли не щях да се разплача, стана ми супер гадно, заради всичкото това време прекарано заедно. Не знам в момента какво да си мисля вече, чувствам се виновен. Не съм очаквал изобщо да се стигне до тук, и то по този начин, с толкова караници, обвинения по мой адрес, и все пак ми е много гадно. Не знам дали ще мога да я превъзмогна... Не знам дали ще спа тази вечер.

Иначе благодаря на отзовалите се, коментарите ви в крайна сметка ми бяха от голяма полза. По-нататък ще го мисля...
    Дай време да ѝ мине. След няколко дни сама ще започне да те търси пак или да ти вре в лицето как "може без теб" по Фейсбук и общи познати.
    Такива нападки са защитна реакция и са нормални. Не са правилни, но са нормални.

Дай си 1-2 седмици и ще решиш дали си направил грешка или не. До тогава си "играй" с това другото момиче. За да се разсееш най-малкото.

Чувството за вина е много лъжливо. Ще те накара да почувстваш и помислиш неща, които не са верни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си