Против подобни теми, против гласност на гейовете.

Мамин златен, топлата вода ли ще откриваш? "Вижте ме аз съм гей и вие ще го знаете. Ей ся ми е по яко, щото си признавам и вие ще ме уважавате заради това!"

Да ама не е съвсем така.

По всякакъв параграф не е нормално. Биологично, анатомично, психично, обществено. Ако държиш ще ти напиша точно защо.

Това първо.

Второ - хубу слагай си го където искаш. Само че не ме уведомявай нито мен нито който и да е за това. Както аз не парадирам че съм хетеро и си го навирам по женските дупки, така и ти не парадирай че си хомо. Ако искаш равноправие де.

Трето - хомосексуалността е психично разстройство. Не се раждаш с това - възпитава се у теб. Вариант е и да има хормонална основа. Така че не ми излизай с номера - не е болест, аз съм нормален. Дай по твоята логика да пуснем шизофрениците примерно.

По принцип съм против гейовете щото страшно много се парадира с това и видиш ли сте били ощетени. Ми нормално - attention whore, чувал ли си термина? Не, не е нормално и няма как да бъде.

От друга страна - щом си решил да си на левия бряг, окей, повече женски за нас остават.

Ако моите думи са причина за нечие самоубийство - хубаво. Щом толкова лесно се разстройва... Слабохарактерни индивиди има прекалено много на тоя свят. Хубаво ще е да се намали бройката. Няма защо да ми тежи на съвестта, дали ще съм аз, или някое кльощаво улично коте или камион.. все тая.

Тъй че прибирай си вересиите и се дръж нормално. И няма да имаш проблеми с обществото.

Писал съм много по тая тема, но ако си толкова нагъл ще го напиша пак.