ПулМиКлоусър писа "Valdesbg, и какво разбираш ти под 'парадиране' със сексуалност? Защото ако за парадиране се приема да целунеш гаджето си на публично място, по тази логика хетеросексуалните също парадираме със сексуалността си.".
Ами светът е хетеросексуален, сори. По същата логика на гейовете (що аджеба светът е антихомо, а не хомо) и циганките могат да питата: "Щто аджеба светът не е цигански"
Обобщено: Светът харесва двуполовата форма на любов, а не еднополовата. И с риск да прозвуча малко расистки ще кажа: Това е този свят, ако не ви харесва, търсете си нов ( не че гоня гейовете, а просто ви казвам: Трябва да живеем заедно; ако искаме да се разбираме, когато се каже: Хомо ... Хетеро трябва да се сещаме за приликите, а не за разликите. Когато минат 10 години без паради и натякване, си ще се разбираме. )
Между другото някой беше писал, че в "нормалните" общества нямало дискриминация. Ако това е вярно, тогава там не би трябвало да има паради, а аз нее се сещам за такова място освен в държавите, където тези сексуални странностти са забранени. Следователно не е вярно
А авторът е изключително ограничен човек, сори. Когато не са съгласни с теб, обиждай, а така. Ми и то и според теб като те види някой психиатър ще припадне. ( Нищо лично )
---------------
Ако щете ми трийте мненията и ме баннвайте. Аз изразявам своето мнение. Изразих го