.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Кремче

Кремче

Хора препоръчайте ми някое ефектно кремче за белези от пъпки и от шарка хДхД Чувала съм за контратубекс ..Вмомента се мажа с Витасин, но явно само ми достига до корените на косата и ми я омазнява за 2-3 дена :@ МОЛЯ за помощщщщ
    Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    За белези от пъпки аз съм много доволна от Пали. Струва само 2 лв., а ми оправи кожата.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

http://apteka.framar.bg/11011058/%D0...#axzz1lgjQMTHk Tова ли ? То не е ли за премахване на лунички, петна и акне... аз търся за белези .. или и за белези става?
    Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||

Супер фен Аватара на musS
    контратубекс става горе-долу.. но отиди по-добре на дерматолог или козметик и питай..

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от billytalent Виж мнението
    За белези от пъпки аз съм много доволна от Пали. Струва само 2 лв., а ми оправи кожата.
    От аптеката ли се купува Иии за колко време минават белезите...
    А и също...може ли да се маже само на пъпката,не е за цялото лице нали?
    Последно редактирано от Biskfitka : 02-07-2012 на 21:26
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    BrokenHeartt, на мене ми помогна, но принципно белезите ми бяха едва забележими. Най-добре се консултирай с дерматолог.
    Иначе перфектно премахва червени петна от пъпки.
    Biskfitka, аз си го купих от козметичен магазин. Ти си преценяваш дали само на пъпката или на цялото лице да го нанесеш. На кутийката пише, че става и за основа за грим. Аз лично вечер си го мажех на цялото лице. : )
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Sofia, Bulgaria
    zdraveite momicheta i az sushto imam problem s petnata ot pupki i vchera bqx v edna apteka i iskax da si kypq kontratybeks no se otkazax i vecherta prochetox za vitasin i prochetox dosta dobri neshta za nego i sigorno shte si go vzema. BrokenHeartt pri teb kakuv e rezyltata i naistina li trqbva da se slaga na kotlon i da se raztapq ?

Ами при мен няма ефект.. вече го ползвам повече от 2 седмици и... а това с котлона да ти кажа за пръв път го чувам ;д Витасин-а трябва да го държиш в ХЛАДИЛНИКА, иначе сам ще ти се разтопи и няма да има изобщо ефект.

Град
    Sofia, Bulgaria
    mxm blagodarq )

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от billytalent Виж мнението
    BrokenHeartt, на мене ми помогна, но принципно белезите ми бяха едва забележими. Най-добре се консултирай с дерматолог.
    Иначе перфектно премахва червени петна от пъпки.
    Biskfitka, аз си го купих от козметичен магазин. Ти си преценяваш дали само на пъпката или на цялото лице да го нанесеш. На кутийката пише, че става и за основа за грим. Аз лично вечер си го мажех на цялото лице. : )
    Мерси,ще си го взема,пък да видим.В нета има мнения,че не става,други пък са много доволни.Нищо няма да ми стане ако пробвам
    Шофирай разумно - стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си