- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесват ли момичетата изправени коси
Направих тази тема, за да се допитам до момичетата, дали харесват момчетата да си изправят косите.
Последно редактирано от veslpn : 02-07-2012 на 09:22
На момче!?![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
А какво общо има това с любовта?
Да, на момче, извинявам се, че не сам задал въпроса си коректно![]()
Изправена в смисъл с гел или с преса?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Да е изправена с преса
Звучи ми доста гейско.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Приятелят ми си изправяше косата като се запознахме и през първите няколко месеца от връзката ни. Даже като се запознахме не знаех, че е с къдрава коса.
Какво да мисля? Като иска да е с права коса, да се изправя. Стига да му стои добре, не виждам каква е разликата между изправянето и гелосването.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
На пръв поглед и на мен не ми звучи добре, но ако косата му е дълга примерно и не му харесва естествена, но дължината му ходи бих го преживяла. Важното е човек да се харесва, и не мисля че точно това е крайност или "супер гейско". Ако той ще се чувства по-добре така, защо не?
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Един бивш имаше коса до ушите и я изправяше, беше кк. Но е излишно, много излишно и говори зле - твърде суетен, без друга работа.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Бляя!
Ужасно е. Обичам една идея по-дълги от нормалното коси, нещо от сорта на 6-7-8 см, рошавки и вдигнати нагоре. Далеч по-готино и мъжествено е от това да става по-рано сутрин, да ми взима пресата (или да си има собствена) и да се изправя пред огледалото, та после цял ден да мрънка като момиче, че имал един неизправен кичур.
Не.Както каза NomNomNom говори,че са прекалено суетни,а това "качество" никога не би ме привлякло в момче.
Хаха, много интересно разсъждавате. А бодличките и прочие мъжки причесчици не са ли признак за суета?
Пантерке, точно тази небрежно рошава прическа, която описваш няма как да се постигне от някой с естествено къдрава коса без помощта на преса.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Под приличен външен вид разбирам да полага някакви усилия да изглежда добре, т.е да тренира нещо(най-малкото 'щото говори и за дисциплинираност) или просто от време на време да блъска във фитнеса за тонус, вместо да си прекарва живота там и да зоба стероиди като кон, и да не се облича като клошар. И да се обезкосмява, където ще, само да не бара ръцете и краката. Всичко останало намирам за гейско и противоестествено, като това да си цупи устните пред огледалото сутрин с пресата е начело на класацията.
От друга страна, аз мъже с коса(максимум втори номер) не харесвам(и е взаимно), та надали някога ще налетя на подобен като гореописания индивид.
Не ми харесва тази идея.
В днешно време момчетата са се снабдили с епилатори, коли маски, пинсети за вежди, мъжки уж балсами за устни, преси...
Не го виждам като нещо нормално това. Твърдо против съм приятелят ми да стои повече време от мен пред огледалото и да притежава повече козметика.
И спря да се върти за миг земята..
Ама аз не харесвам и бодлички. И гола глава. И обикновената мъжка прическа като тази.
Къдравите са друга работа, при тях и без това е рошаво :Д
Не е като да ги подминавам.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Е, не е задължително. Моята коса е далеч от къдрава... далеч е от чуплива даже, ама я изправям :Д
И при повечето изправящи се момчета е така![]()
Имаше една приказка, че мъжката прическа трябва да е такава, че да възкликват останалите "Я, какъв мъж!", а не "Я, каква прическа!". И аз съм на мнението на NomNomNom, че е прекалено суетно да се грижиш чак толкова за външния си вид.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Надявам се да не си обобщавала, чрез което да си намесила и мен, защото никъде не сме обсъждали друго освен изправянето.
Ако темата беше и за други процедури- все ми е едно, старомодна съм в това отношение, харесвам брада, нормална подстрижка, нормален вид.
Ако реши да си скубе някакви косми - окей, няма да се сърдя.
И вежди да скубе - някои хора имат необходимост да го правят.
Не мога да съм обективна, защото с приятеля ми сме мнооооого далеч от суетни и сме си големи прасета като се съберем.
Вие тука ми говорите за преси, иглички, глупости :Д
В смисъл, просто не обръщаме внимание на тези неща, опитваме се да се отдадем на науката :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ужас !
Т'ва за момиче ми е гадно, пък за момче.......![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow