.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Харесват ли момичетата изправени коси

Направих тази тема, за да се допитам до момичетата, дали харесват момчетата да си изправят косите.
    Последно редактирано от veslpn : 02-07-2012 на 09:22

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    На момче!?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    А какво общо има това с любовта?

Да, на момче, извинявам се, че не сам задал въпроса си коректно

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    А какво общо има това с любовта?
    Общото е в това, че момичетата се интересуват от външния вид на едно момче и то доста се интересуват и от това може да зависи дали ще станат приятели, гаджета и т.н

Град
    София
    Изправена в смисъл с гел или с преса?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Да е изправена с преса

Град
    София
    Звучи ми доста гейско.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Приятелят ми си изправяше косата като се запознахме и през първите няколко месеца от връзката ни. Даже като се запознахме не знаех, че е с къдрава коса.

Какво да мисля? Като иска да е с права коса, да се изправя. Стига да му стои добре, не виждам каква е разликата между изправянето и гелосването.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на DesireToFire
    На пръв поглед и на мен не ми звучи добре, но ако косата му е дълга примерно и не му харесва естествена, но дължината му ходи бих го преживяла. Важното е човек да се харесва, и не мисля че точно това е крайност или "супер гейско". Ако той ще се чувства по-добре така, защо не?
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Един бивш имаше коса до ушите и я изправяше, беше кк. Но е излишно, много излишно и говори зле - твърде суетен, без друга работа.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

anonymous708973
    Guest
    Бляя!

Ужасно е. Обичам една идея по-дълги от нормалното коси, нещо от сорта на 6-7-8 см, рошавки и вдигнати нагоре. Далеч по-готино и мъжествено е от това да става по-рано сутрин, да ми взима пресата (или да си има собствена) и да се изправя пред огледалото, та после цял ден да мрънка като момиче, че имал един неизправен кичур.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Не.Както каза NomNomNom говори,че са прекалено суетни,а това "качество" никога не би ме привлякло в момче.

Хаха, много интересно разсъждавате. А бодличките и прочие мъжки причесчици не са ли признак за суета?
    Пантерке, точно тази небрежно рошава прическа, която описваш няма как да се постигне от някой с естествено къдрава коса без помощта на преса.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Под приличен външен вид разбирам да полага някакви усилия да изглежда добре, т.е да тренира нещо(най-малкото 'щото говори и за дисциплинираност) или просто от време на време да блъска във фитнеса за тонус, вместо да си прекарва живота там и да зоба стероиди като кон, и да не се облича като клошар. И да се обезкосмява, където ще, само да не бара ръцете и краката. Всичко останало намирам за гейско и противоестествено, като това да си цупи устните пред огледалото сутрин с пресата е начело на класацията.

От друга страна, аз мъже с коса(максимум втори номер) не харесвам(и е взаимно), та надали някога ще налетя на подобен като гореописания индивид.

Мега фен Аватара на xoxi
    Не ми харесва тази идея.
    В днешно време момчетата са се снабдили с епилатори, коли маски, пинсети за вежди, мъжки уж балсами за устни, преси...
    Не го виждам като нещо нормално това. Твърдо против съм приятелят ми да стои повече време от мен пред огледалото и да притежава повече козметика.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Под приличен външен вид разбирам да полага някакви усилия да изглежда добре, т.е да тренира нещо(най-малкото 'щото говори и за дисциплинираност) или просто от време на време да блъска във фитнеса за тонус, вместо да си прекарва живота там и да зоба стероиди като кон, и да не се облича като клошар. И да се обезкосмява, където ще, само да не бара ръцете и краката. Всичко останало намирам за гейско и противоестествено, като това да си цупи устните пред огледалото сутрин с пресата е начело на класацията.

От друга страна, аз мъже с коса(максимум втори номер) не харесвам(и е взаимно), та надали някога ще налетя на подобен като гореописания индивид.
    Сакаш ли да та правим президент?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Хаха, много интересно разсъждавате. А бодличките и прочие мъжки причесчици не са ли признак за суета?
    Пантерке, точно тази небрежно рошава прическа, която описваш няма как да се постигне от някой с естествено къдрава коса без помощта на преса.
    Ама аз не харесвам и бодлички. И гола глава. И обикновената мъжка прическа като тази.

Къдравите са друга работа, при тях и без това е рошаво :Д

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Не е като да ги подминавам.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Къдравите са друга работа, при тях и без това е рошаво :Д
    Е, нали къдравите се изправят... Или аз нещо не съм схванала темата?

anonymous708973
    Guest
    Е, не е задължително. Моята коса е далеч от къдрава... далеч е от чуплива даже, ама я изправям :Д
    И при повечето изправящи се момчета е така

Мега фен Аватара на Chacho
    Имаше една приказка, че мъжката прическа трябва да е такава, че да възкликват останалите "Я, какъв мъж!", а не "Я, каква прическа!". И аз съм на мнението на NomNomNom, че е прекалено суетно да се грижиш чак толкова за външния си вид.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    От пресата до вазелина границата е тънка.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Надявам се да не си обобщавала, чрез което да си намесила и мен, защото никъде не сме обсъждали друго освен изправянето.
    Ако темата беше и за други процедури- все ми е едно, старомодна съм в това отношение, харесвам брада, нормална подстрижка, нормален вид.
    Ако реши да си скубе някакви косми - окей, няма да се сърдя.
    И вежди да скубе - някои хора имат необходимост да го правят.

Не мога да съм обективна, защото с приятеля ми сме мнооооого далеч от суетни и сме си големи прасета като се съберем.
    Вие тука ми говорите за преси, иглички, глупости :Д
    В смисъл, просто не обръщаме внимание на тези неща, опитваме се да се отдадем на науката :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Ужас !
    Т'ва за момиче ми е гадно, пък за момче.......
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си