- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесват ли момичетата изправени коси
Флюбвам се като ФаФла от пръв поглед в такива изправенокоси индивиди...ако може и да са наръсени с брокатена пудра,та да ми блестят като вампирско видение на слънчице - мм,чудно :*
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Най-малкото, че самата гледка да видя момче с преса в ръка ще ме ужаси... смях, смях![]()
nigga stole my bike
Е чак и момчетата да си изправят косата ... много ми идва! Обичам момчета по-естествен вид. Не си представям да излезнем на среща и да ми се вайка, че е завалял дъжд и му е развалил фризурата... не, не и не!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Виждала съм момчета с изправени коси..
не на всеки седи![]()
Изправи косата
избръсни краката
весело запей
Аз съм гей
Grumpy old madman
Една вечер в "Шоуто на Слави" Краси Радков разказваше някаква история. Говореше за някаква несресана интелигентна дама. Слави вика "Е стига бе, такива ли са интелигентните дами?" и Краси отговаря: "Ми да, такава, необръгнала"
Та има го тоя момент. Всеки си преценява приоритетите в живота, все пак всеки има правото на грешно мнение и лош вкус.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Е на някой хора, хора като не им отива с къса коса, а пък с дълга са все едно сешоар им е гръмнал в главата тогава те какво трябва да направат
^каквото и да е,стига да не включва преси,маши,ютии,чайници и тем подобни
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Както каза някой по-нагоре звучи ми гейско..
В действителност ми допадат повече момчетата с прави коси (да не кажа само те), но естествено прави.
Щом има достатъчно дълга коса, че дори да мисли за изправяне, вече ме е изгубил ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Абе като му е кеф да се изправя,ако иска имам и една маша която не ползвам мога да му я подаря..а като се замисля имам и един излишен чифт изкуствени нокти и тях мога да му подаря![]()
Имам един съученик,който миналата година беше с дълга коса и отначало ме кефеше и смятах че е секси е да ама не..една съученичка започна да носи пресата си за да го изправя в даскало,целия клас му се подиграваше зад гърба.Представете си голямото междучасие всичко живо яде и само той седнал на един стол и му изправят косата![]()
не
едно време рокаджиите ходеха с дълги буйни коси и грим,
но имаха мъжествени тела
с косми, мале, с косми покрити
и с мускули
не хилави а мъжаги
Илллллллллллллллллллллллл ллллллллллллллллллллллллл ! Ил!
Искам мъж, a не Фешо..
Ако някое момче ми каже, че си изправя косата най-много да го набия - и без това ще съм по-мъжествена от него.
Автора е луд...Как ще си изправя косата, бе?![]()
Поглъщам евтиния сандвич с питателност на куп лайна.И знам пропаднал съм отдавна, пропаднал съм, но к'во от т'ва!Нима светът не е пропаднал,нима не е ръждив дъжда?А който иска да се радва - аз нямам зъби, но ръмжa...