.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Супер фен Аватара на galu6a

Къде да уча?

Има толкова много университети в чужбина ,че не знам ,кой е хем добър, хем пък с достъпни цени.Имам само няколко критерии и моля за помощ
    държави:САЩ,Англия,Дания,Хо ландия или Швеция
    специалности:счетоводтсво, финанси,банково дело ,вътрешен дизайн.
    И таксите за година да не надвишава 4000 евро или долара ,зависи от валутата
    Ще съм ви много благодарна ако помогнете
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    В Дания(както и в повечето страни на Скандинавския п-в) е безплатно образованието,но стандартът на живот е много висок и е много скъпо - квартирите също ще са ти по-голям проблем сигурно.Само това мога да ти кажа.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Зависи какво искаш да учиш. Погледни рейтингите за специалностите в нета.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

И мен ме притеснява същия въпрос. Аз мисля най-вече между Холандия и Англия. В Холандия ми харесват програмите, но съм чувал, че образованието не е било чак на толкова високо ниво и нямало смисъл, ако не искаш да живееш и работиш там, а в Англия ме притеснява, че хубавите университети поставят високи изисквания, а моята диплома намя да сред най-добрите... в гугъл вече не знам какво да напиша, за да намеря повече информация по темата, но яво вече заминалите българи не се занимават да пишат по форуми....
    Вие какво мислите заслужава ли си образованието в Холандия, ако нямаш намерение да живееш там или е по-хубаво в Англия дори да не е сред "топ" университетите...
    /поствайте и полезни линкове по темата, ако знаете/
    Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си