.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

За или против секс-играчките. Въпросът е по-скоро към нежния пол.

Дами какво ви е мнението за секс-играчките? Мода, необходимост или просто разнообразие? Коментирали ли сте този въпрос с човека до вас и как е реагирал или би реагирал? Моля най-дружелюбно вечно компетентните тинейджъри на 10-11 год. възраст да не отговарят, или ако толкова държът да се изкажат да използват нормални начини

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Нещо най-нормално и хубаво, но нямат място в моето легло. Може би повечето хора ги използват да разнообразят сексуалният си живот, но при мен я няма тази необходимост, и без тях си се справяме добре с приятелят ми. Не сме го коментирали този въпрос до сега с него, и едва ли ще стане защото и двамата сме еднакво консервативни в това отношение.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Нее.. .
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на TheBeliever
    За мен са си точно това - играчки. Не ползваме такива с приятеля ми защото досега не сме изпитали нужда (не включвам белезниците). Май не сме ги и обсъждали на сериозно като се замисля. Но не бих имала против да се полигавим с някой вибратор, примерно. Но като ни знам какви сме едва ли ще му отделим повече от 2-3 минути преди да го захвърлим и да си продължим без него.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

а що се отнася до разнообразието с тях.? А пък и ние с жена ми не го бяхме коментирали досега. Мнениет ои на двама ни беше като твоето (между другото ти незнаеш мнението на гаджето ти ) но една веъер си бяхме подпийнали на майтап й купих един вибратор и сега е почти неразделна част от играта. тя казва че не е и предполагала за това удоволствие Още повече ни помага в разгрявката за анален

що не пробваш просто така да го бъзнеш да видиш кво ше каже, не ти ли е интересно?

Амии до сега не съм ползвала, според мен не са лоша идея да се разнообрази секса. Мисля си за едни белезници като за начало.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на NomNomNom
    А, с всички си го говоря това още в началото, за да видя дали трябва да се съобразявам с някакви предпочитация.
    Иначе, последните пъти сме ползвали един лосион, играчки за сега не са ни трябвали.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Повече от фен Аватара на flawless_
    какъв лосион ? :рig:

Цитирай Първоначално написано от antonov800 Виж мнението
    що не пробваш просто така да го бъзнеш да видиш кво ше каже, не ти ли е интересно?
    Към мен ли е отправен въпроса?

Ако, да, то подхвърляли сме го преди като възможност, но никога не се е стигало до конкретно намерение. Затова написах, че не сме го обсъждали сериозно. На теория казва, че ще е забавно. Не сме пробвали защото нямаме вибратор под ръка, а не сме толкова зарибени по идеята, че да инвестираме в нея.

the believer!!! че да инвестираме в нея. не е чак толкова голяма инвестиция все пак
    ))))

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Амии до сега не съм ползвала, според мен не са лоша идея да се разнообрази секса. Мисля си за едни белезници като за начало.
    със сигурност ще ви хареса и на двамата. На мен ми харесва да доставям удоволствие на жената до мен всъщност това е единственната ми цел. Нейното мнение беше - "бейби как сме могли да пропуснем това удоволствие до сега, толкова ли сме били ограничени?"

Цитирай Първоначално написано от antonov800 Виж мнението
    the believer!!! че да инвестираме в нея. не е чак толкова голяма инвестиция все пак
    ))))
    Всъщност е. 40-50лв минимум за нещо, което нито ми е необходимо, нито належащо, + време за избор и закупуване. И никаква гаранция, че няма да си остане да прашасва в шкафа. И това при положение, че сексът ни е повече от задоволителен и не изпитваме нужда от разнообразяване.

И защо ми се струва, че се опитваш да налагаш твой си възглед за секса, че едва ли не без помощни средства, играчки и прочие, сексът не става и хората, които не използват изброените неща са "ограничени"?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от flawless_ Виж мнението
    какъв лосион ? :рig:
    За тяло, с аромат на ванилия :>
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Повече от фен Аватара на flawless_
    Звучи вкусно

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Всъщност е. 40-50лв минимум за нещо, което нито ми е необходимо, нито належащо, + време за избор и закупуване. И никаква гаранция, че няма да си остане да прашасва в шкафа. И това при положение, че сексът ни е повече от задоволителен и не изпитваме нужда от разнообразяване.

И защо ми се струва, че се опитваш да налагаш твой си възглед за секса, че едва ли не без помощни средства, играчки и прочие, сексът не става и хората, които не използват изброените неща са "ограничени"?
    Въобще не сам искал да кажа това!! а това че ти така го разбираш..... аз нищо не мога да направа . Просто цитирах жена ми! И реално погледнато, изказвам мое мнение, да си кажеш абе на мен повече не ми трябва, всичко ми е ок не искам да опитам нищо ново, и така ми е добре, си е един вид ограничение. Все пак не сме на по 50 години. И пак ти казвам не искам на никого нищо да налагм. извинявам се че съм се изразил погрешно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си