.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

Голям фен Аватара на maistorluk
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Разглезен съм, но не съм тъп. Най-малкото мога да пиша тук, за което се изисква ум все пак. Аз нямам какво да си връщам, защото който каквото ми е взел, тати му е спукал дупарата Ти не си тая дето ще нарежда кой да баннат, а гледай срещу една хилядарка теб да не те баннат от всички форуми в страната! Наистина внимавай!
    ЛоЛ. Колко съм изплашен. Направо нямам думи за твоята простащина. Спри се бе момче! Осъзнай се и излез малко на чист въздух бе! Също да добавя че не съм тая ами съм тоя и не ми пука баща ти колко пари ше даде за да ме баннат от всички форуми. Хич не ме е страх що си имам едно наум че това е от лигавщина и се надявам че това не е истина защото бая ше си изпатиш за в бъдеще. И нямам предвид нещо конкретно от мен а по принцип. Така с твойта безхаберност и нежелание нищичко да направиш няма да стигнеш далеч. До някое време ше си добре ама после като свършат парите ко ше праиш бе драги ми! Много ти е голяма устата и повярвай ми се ше се намери някой да ти я затвори!
    Summer slam!!!! The biggest summer event!!!

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от maistorluk Виж мнението
    ЛоЛ. Колко съм изплашен. Направо нямам думи за твоята простащина. Спри се бе момче! Осъзнай се и излез малко на чист въздух бе! Също да добавя че не съм тая ами съм тоя и не ми пука баща ти колко пари ше даде за да ме баннат от всички форуми. Хич не ме е страх що си имам едно наум че това е от лигавщина и се надявам че това не е истина защото бая ше си изпатиш за в бъдеще. И нямам предвид нещо конкретно от мен а по принцип. Така с твойта безхаберност и нежелание нищичко да направиш няма да стигнеш далеч. До някое време ше си добре ама после като свършат парите ко ше праиш бе драги ми! Много ти е голяма устата и повярвай ми се ше се намери някой да ти я затвори!
    С тати сме богати и никой нищо не може да ни каже! Нека ви е ят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си