BrokenInnocence за теб границата може и да е това...само че други жени са напринципа: "Той трябва първо да се побори за мен ако ме харесва и тогава може би ще съм негова" И когато някой мъж им се връзва и го харесват те са много доволни че се бори за тях и е много решителен.Но пък ако не го харесват или са ядосани че "тоя е много нахален" или си галят самочувствието залъгвайки го. Отгоре на това има и други случаи.Аз лично съм бил свидетел на такъв.Момче и момиче мои съученици.4 години се държаха почти като гаджета.И двамата много печени хора. И когато момчето признава чувствата си на момичето тя се прави че изобщо не знае за какво става на въпрос и на много убидена и разсърдена.Него като го питах след това не пожела да ми каже нищо измъквайки се с репликата: "Ние сме просто приятели и нищо повече".Направих се че му повярвах де.Само дето съученичката ми преди това в едно кафе беше споделила пред мен и една съученичка всичко.От нея чух и следната реплика:"Какви са мъжете.Ти ги мислиш за приятели, а те си имат съвсем други помисли (както казах доста..."приятелски" се държаха).От другата пък страна съм попадал на безброй оплакващи се момичета,включително и тук,който хранят мъжете как са се били превърнали вече в нежният пол и ги било страх да направят първата крачка.Та кое по точно да правим ние за да сте доволни вие? Все няма угодия.Е както казах нямаме свръхспособности и понякога ни е доста трудно да разбираме от намеци тип: "Винаги когато ми е кеф може да го обърна че е просто приятелска закачка"
А това че обичаш да правиш първата стъпка,но когато някой не се притеснява да те заговори си е леко...оксиморон. Нещо като смешен плач например. Рядко човек,който не се притеснява да те заговори и не му пука какво ще си помислиш заради това не би направил и първата крачка.Може би не веднага,но пък ако те харесва...
Оооо да...не са мъже,който започват с изречението "Вие, жените не знаете какво искате.".Много правилно.Не че точно този тип мъже не си го мислят най-много.Просто защо пък е задължително да го споменават на глас и да развалят романтичната обстановка.Пък честно казано често въобще не им пука тъй като живеят за мига и такива неща въобще не ги интересуват.Ако си паснете добре.Ако пък не...какво толкова ще си намерят друга...нали имат уменията и не им пука особено.А ако пък бившата се окаже от жените,които обичат да тичат по гъзовете на тези дето ги тъпчат преминавайки като пътни знаци другите,които се държат добре и ги желаят и се стремят да ги спечелят,но те ги слагат в графа приятел без право на обжалване е още по добре.Нали им помпат самочувствието.И бъди убедена,защото ти го казвам като мъж.Точно голяма част от гореописаните от теб мъже са приели по дефоут факта че жените не знаят какво искат само че добрите манипулатори знаят че за да изглеждат перфектни пред половинките и да няма конфликти по тая тема не трябва изобщо да споменават това.