- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесваме ли нърдовете?
x7aZzy малко че даже и в повече за точно около 5 реда сама си противоречиш.Първо казваш че всеки малко или много трябва да се бори за човека, който харесва и след това слагаш цитат на BrokenInnocence че границата между уверен и нахален е когато тя каже НЕ и момчето не разбере от първият път и даже си съгласна.
Кое по точно? Да се бори малко или много за човека,който харесва или да се отдръпне при първото НЕ. Тук малко сихронизацията ви се губи. Или да се опитва да чете мисли за да разбере когато момичето казва НЕ като Не нищо няма да се получи или като Не, но ако пък се побориш за мен защо пък не. И винаги ако момчето налучка или не ще е егати увереният или пък егати нахалният тип.
А иначе за теб от една друга тема видях че притежаваш едно качество,което доста жени го притежават за съжаление. Не го казвам с лоши чувства и изобщо не ми е целта да те обидя. Това качество се казва жив мазохизъм, но все пак е разбираемо ако приемем за пълна истина теориите на Дарвин и погледнем как при животните женската допуска само най-силният и наперен мъжки да я оплоди и след това догодина пак.Явно хората не сме се отдалечили толкова много от тях. По лошото е че при много жени,които са предимно от по нерешителните този жив мазохизъм прераства и в нещо като Стокхолмски синдром или с други думи казано неистовото желание на жертвата да седи или да тича по гъза на своя насилник.А иначе и на мен вече взима да ми писва.Вчера една 16-17 годишна дето даже и не се познаваме добре реши да ме изкарва големият тъпак незнайно защо (така и не разбрах) и да ми се катери по главата и набързо я пратих да ходи да си изкарва "доброто" настроение на някой друг![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!