- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесваме ли нърдовете?
Знам какво е оксиморон. Не мисля, че мнението ми си противоречи. Харесвам уверени мъже, които не се притесняват да ме заговорят. Когато съм в ситуация, в която харесвам даден мъж не съм от девойките, които чакат и се надяват той евентуално да ги забележи и да му се усмихнат два пъти, та той барем реши да дойде, а отивам и действам по въпроса. Не мисля, че двете неща се изключват едно друго, а по-скоро се допълват. Просто всичко зависи от обстоятелствата, а по начина, по който ти виждаш нещата излиза, че абсолютно всеки път, когато един мъж не заговори едно момиче то е задължително и абсолютно, защото той е срамежлив и се притеснява, което не е вярно. Увереността, както аз я описах, не се изразява само в това да отидеш и да заговориш някой (аз просто го дадох като елементарен пример), почти всеки може да събере достатъчно смелост и алкохол в кръвта, за да заговори момиче. Увереността си идва отвътре и жените я усещат, повярвай ми.А това че обичаш да правиш първата стъпка,но когато някой не се притеснява да те заговори си е леко...оксиморон. Нещо като смешен плач например.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Повярвай ми че в някой ситуации мога да изглеждам толкова уверен че никой да не заподозре че не съм точно такъв.
И да често човек се притеснява да заговори една жена, защото е срамежлив и се притеснява.И често тези неща произтичат от неуверенотта дали ще му върже,дали няма да се изложи,дали няма да го сметнат за едикакъв си и т.н.но това не значи автоматично че тоя човек не става.Ако го предразположиш достатъчно можеш да постигнеш резултати, които ще очудят и двама ви...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Като цяло харесва нърдовете, но да не обичат домашните купончета от по 10 човека ( мах) .. айде моля, моля има един живот и ще си го изживея кви са тия задръстени истории да си пропилееш младините вкъщи пред тв-то, не благодаря това най-малко ми харесва. о.о
Като отидеш 100 пъти на дискотека ще ти писне.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^ в интерес на истината най-често го казват именно седящи пред тв-то хорица. и само един път в чалготека стига да те откаже от подобни места :Д.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Поне сегашното ми мнение относно дискотеките е негативно, не ги харесвам, говоря за събиране с 5-10 човека веднъж ве месеца, нее всяка вечер по някакви ненормални компании.Офф .. пак не се изразих и забравих да добавя, (то се подразбира предполагам) че говоря за събиране в домашни условия.
Последно редактирано от bwef : 02-22-2012 на 18:03
Не е толкова зле . И метъли с кожени дрехи съм виждал из дискотеките . Тайната им е ясна - много алкохол .