- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесваме ли нърдовете?
Хайде тогава стискаме си ръцете.
Поздрав с една песничка:
http://vbox7.com/play:6d3ce40e
BrokenInnocence съжалявам че трябва да го кажа,но ти показваш една типична част на много жени,които не знаят какво искат, а после реват че ги използвали мъжете и колко били гадни. Да бил уверен,но не нахален. Да бе. Сърби ли ме или ме боли.Първо и ние мъжете не сме чак такива извънземни същества както някои жени ни обявяват и далеч не владеем четенето на мисли така че дали една жена ни харесва или не само можем да предполагаме.Докъде се опира увереността. Ако някой те хареса и дойде при теб и ти каже: "Мацка искам те!" и ти го харесваш ще е ебати и увереният тип. НО ако ти не го харесваш ще е ебати нахалният тип.Да не говорим и че някои решават и да се правят на леко или повече недостъпни и тази граница, за която говориш отива някъде...на майната си. Да действително ако се поинтересуваш малко от такова момче и не чакаш само на готово някой алфа мъжкар да ти помпа самочувствието с "досадните" си свалки може и да намериш много неща,които ти харесват в даден неуверен тип. Но нали е по лесно някой мен да иска да ме сваля и аз да не трябва да си мръдна пръстта и да се унижавам...нищо че тоя някой често иска само да спи с мен.И после се четат разни теми от рода на имало ли свестни мъже.Ами след време понякога и свестните стават такива,които просто искат да те боднат,защото така и така обектът на желанията им няма да откликне най-вероятно та ще започнат да се хвърлят уверено на посоки. Та така![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!