.
Резултати от 1 до 25 от общо 188

Threaded View

anonymous708973
    Guest
    Съжалявам, но не. Вероятно имам неправилна представа в главата си, но дори и след като прочетох написаното...
    Не си падам по срамежливи и крайно толерантни момчета. Не ми харесва партньорът ми е да е асоциален, тъй като аз понякога съм такава спрямо определени и имам нужда някой да ме ръчне и да ми напомни, че не трябва да ми пука какво ще кажат те и че "риск печели, риск губи". Изобщо, търся определени качества, защото ако човекът до мен ги няма, ще му се кача на главата, а това няма да е полезно нито за него, нито за мен, нито за връзката ни.
    Миличките и кротичките не са за мен.

Номном, нали не разделяш момчетата на два типа - нърдове и мачовци с повече тестостерон отколкото мозък? Ще съм много разочарована, ако е така.
    Не си падам и по другата крайност - напомпаните, биещи се по баровете батки с бицепси, по-големи от обиколката на кръста ми.

Златната среда - стабилен, да излъчва груба мъжка сила (далеч не само физически!!), но и интелигентен, ученолюбив и загрижен за бъдещето си. Нищо не ми пречи да си играем игрички, стига да ме зариби по някоя. Харесват ми хора с разнообразни интереси и умеещи да са контрастни в поведението си. В единия момент да ги избива на простотия, в следващия - да си сядат на гъза и да учат с часове; в единия момент да са супер сериозни, в следващия - да ме млатят по главата с възглавница. Примерно
    Последно редактирано от PinkPan7her : 02-07-2012 на 17:43

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си