Ти под лошо момче какво разбираш? Някаква малка непълнолетна мутричка с китните на тате? И по цял ден в дискотеката ли? Не ти разбрах коментара - извини ме. Защото такива с кожени якета и слънчеви очила посред зима.. смехория.
За мен лоши момчета са това, което описах и споменах, че не са тъпи. Даже и това не са лоши момчета - може би или ако са лоши то е в доста друг смисъл - корави. Просто изстрадали хора и видели доста и гледащи с различни очи. Лошо момче може да кажеш на някой убиец.. примерно. Цялата ми мисъл беше провокирана в това, че няколко човека стабилно наблягат на това, че мускулестите хора са тъпи.
Всъщност да кажеш на някой, че е лошо момче е доста тъпо. Въпросните момчета са клиентела на полицията. И не знам какво за пример има в това да продаваш наркотици - примерно и да го даваш гъзар навсякъде. Такива хора вървят за лоши по ТВ-то.
Аз я разбрах, че под лошо момче искаше да каже мускулесто.. може би. Може и да съм допуснал грешка, но и следващата част в изречението "Противно на всякакви стереотипи, точно с тях не е интересно, защото имат тесен кръгозор, малко продуктивни хобита и ограничени теми за разговор." съвпада с другите коментари и така.
Това е според мен. Според теб какво е "лошо момче" ?
Последно редактирано от Irti : 02-08-2012 на 07:33