- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесваме ли нърдовете?
@NomNomNom, не знам чия е заслугата - твоя, на родителите ли, на приятелите ли, но рядко се среща човек с проникновеност като твоята. В повечето случаи аргументите ти са като добре написана теорема, ако човек се зачуди, дали не си пропуснала нещо, го открива там, където дори не е подозирал. Според мен ще мине повечко време да избягаме от животинските си инстинкти, докато ситуацията, която описваш, вземе превес. Към момента смятам, че човек трябва да е достатъчно изолиран от нормалните социални условия и да е известно време в подходяща среда, за да му се промени вкуса в посоката, която описваш. Наистина като влезеш във ФМИ и разбираш за какво иде реч, и е точно така, както го описваш. Според мен е до точните науки и, ако не се лъжа, в целия Бермудски триъгълник е така (ФМИ-ХФ-ФЗФ на СУ), както и в ТУ, както и в MIT примерно, нищо че на майната си.
Ще видим след години как ще е, според мен всички ще са прекалено въвлечени в новите технологии, ще сме превключили на съвсем друга скорост и естественият подбор ще се е изменил.
PS: Повечето ми колежки играят игри, харесват Star Wars, смеят се на Blue scree of death шегите и т.н., и търсят хора със сходни интереси. Поне доколкото ги познавам. А и все още ни отсяват гилотините (сесиите).
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.