.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 188

Hybrid View

Супер фен Аватара на djipsito
    Сиси, тва са просто някакви примери, не казваме, че изброеното трябва да го знае абсолютно всеки човек и ако не го знае, значи е тъп. На кой ква ще му е общата култура зависи от средата му и от начина му на живот. Няма правила кво включва общата култура. Просто е обща и може да е от А до Я. Мисля, че го разбираме по еднакъв начин, просто се доуточняваше, че не е нужно да си КОМПЕТЕНТЕН по всички въпроси, а да има бегла идея за кво става въпрос, когато някой говори за Европа, примерно.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Сиси, тва са просто някакви примери, не казваме, че изброеното трябва да го знае абсолютно всеки човек и ако не го знае, значи е тъп. На кой ква ще му е общата култура зависи от средата му и от начина му на живот. Няма правила кво включва общата култура. Просто е обща и може да е от А до Я. Мисля, че го разбираме по еднакъв начин, просто се доуточняваше, че не е нужно да си КОМПЕТЕНТЕН по всички въпроси, а да има бегла идея за кво става въпрос, когато някой говори за Европа, примерно.
    Дам, така съм съгласна. Аз не спорех с теб първоначално, а с първият човек, който се обади. Забравих му ника вече, а не ми се търси. Неговите доводи бяха точно относно това дали си интелигентен и това дали имаш обща култура, дали знаеш столиците и прочие.

Уоу, бива ви, аз нямаше да обърна внимание на тази грешка и след 5 препрочитания. Дори не знам правилото, според което не е правилно да се каже "около себе си" вместо "около мен".
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Уоу, бива ви, аз нямаше да обърна внимание на тази грешка и след 5 препрочитания. Дори не знам правилото, според което не е правилно да се каже "около себе си" вместо "около мен".
    Прерових ти всички възвратни глаголи, та да видя дали някъде ще се зачудя и тва беше единственото място, дето не знам кое трябва да се употреби
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си