И аз съм напълно съгласен с това че има неща,които не знам как може да не се знаят и трябва да се знаят.Най-малкото,защото постоянно ни ги набиват в главите чрез телевизия,радио,интернет, новинарски сайтове,форуми, а напоследък и чрез социалните мрежи.Как може например да не знаеш че столицата на Румъния е Букурещ като в по-голямата част от новините,за които се говори нещо свързано с Румъния първата думичка е Букурещ.Как може човек да не знае например че столицата на Белгия е Брюксел като това е централата на ЕС, в който и ние членуваме и ни го повтарят сигурно минимум по 10 пъти на ден по изброените от мен места.Поне европейските столици не е зле да се знаят.Как може да питат една жена кога сме влезнали в ЕС и тя да се чуди и мае.Хем беше нова година...логично е да е 1ви януари.Сигурно две седмици след нова година се споменаваше за това навсякъде.А кога. Сигурно 5-6 години се борехме за влизане в НАТО и в ЕС и дълги години това беше една от водещите новини.А датата беше 2004.Само дето тогава ни взеха само в НАТО, а за ЕС взеха другите членки, а нас и Румъния ни оставиха да чакаме 1 януари 2007г. За Барак Обама се говори и пише постоянно.За Ангела Меркел също.За Берлускони,папа Бенедикт,Моамар Кадафи,Осама Бен Ладен,Свободан Милошевич и войните на Америка и т.н. Миналата година ми идваше да почупя всичко,защото ми набиваха в ушите постоянно как принц Уилиам и Кейт Мидълтън щели да се оженят, а после се оженили.Как сестра и се казвала Пипа.Един куп Холивудски актьори и актриси се споменават навсякъде и т.н. и т.н. Постоянно и навскяъде те заливат с информация дори и с огромно недоволство от твоя страна.Нещата,който споменах са една хилядна от всичко.

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
Един мъж трябва да може да знае как да изчука една жена, да я доминира и тн. (съгласна), тъй че нърдовете да се скрият, няма кой да ги хареса. А това, че хората далеч не са толко еднообразни и предсказуеми личности не е от значение. Един човек, който се отнася с огромна нежност и уважение към своето момиче и на външен вид и първо впечатление е срамежливо момченце, не може да те хване и да те на*бе като все едно си там, за да го задоволиш и точка ли? Те понеже се изчерпват с това, което се вижда отстрани. И естествено те имат желе вместо топки. Нямат такова нещо като нагон. Галят те все едно си порцелан и ги е шубе да го вкарат, нали? Просто изумителни сте. Ужасно ще се изненадате някои от най-скромните в ежедневието си момчета колко див и мръсен секс могат да правят. Как, открили правилно момиче, се отпускат на макс. Наистина ли си мислите, че едно добро момче не си пада по това да се налагате с възглавници, че не се сърди, когато сгафиш и едва ли не седи навел пишка, докато се катериш на главата му и го унижаваш? Откъде ги вадите тези представи? От американските тийн филми ли?
За това съм напълно съгласен и го подкрепям с две ръце.

И никой не говори за датата днес. Едва ли съществува човек, който не знае коя година е сега. Ето какво имах в предвид относно крайностите. Че постоянно се завирате в тях. Я, някой не знае еди коя си година, значи не знае коя дата сме днес, значи живее в мазето вкъщи, брои растения и не излиза навън. Ок.
Има има.Ако си гледала Отечествен фронт за едни баби джуджета.Те не можаха да отговорят на Мартин Карбовски нито коя година е сега и мислеха че още Тодор Живков управлява.А не е като да няма хора като тях.

Всеки гледа в своята собствена паничка и никога не вдига поглед, колкото да премисли аджеба "Какво ли бих казал, ако гледах през очите на еди кой си?" Всичко е до форумно его. Всеки поддържа определен имидж, на толкова много места преувеличава, че представата за него се губи из буквите. Мисля си, че ако се запозная с много от вас на живо бих се шашнала. Къде в добрия смисъл, къде в лошия. Две мнения на една тема няма. Ако има, те са 2те възможно най-крайни, че и изопачени отгоре за още малко драматизъм. В другия случай, само това, през което един човек е минал, съществува. Щом еди кой си не му се е случвало, значи няма такова нещо.
Странно. Не че нещо,но това писание малко ми напомня на темата Пари пари пари.Само дето там не ти а аз ги говорех тези работи и накрая взе че се стигна до извода че освен че ми е адски неправилна позицията отгоре на това защитавам и момчето,защото се припознавам с него. Шанс.