- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесваме ли нърдовете?
И аз съм напълно съгласен с това че има неща,които не знам как може да не се знаят и трябва да се знаят.Най-малкото,защото постоянно ни ги набиват в главите чрез телевизия,радио,интернет, новинарски сайтове,форуми, а напоследък и чрез социалните мрежи.Как може например да не знаеш че столицата на Румъния е Букурещ като в по-голямата част от новините,за които се говори нещо свързано с Румъния първата думичка е Букурещ.Как може човек да не знае например че столицата на Белгия е Брюксел като това е централата на ЕС, в който и ние членуваме и ни го повтарят сигурно минимум по 10 пъти на ден по изброените от мен места.Поне европейските столици не е зле да се знаят.Как може да питат една жена кога сме влезнали в ЕС и тя да се чуди и мае.Хем беше нова година...логично е да е 1ви януари.Сигурно две седмици след нова година се споменаваше за това навсякъде.А кога. Сигурно 5-6 години се борехме за влизане в НАТО и в ЕС и дълги години това беше една от водещите новини.А датата беше 2004.Само дето тогава ни взеха само в НАТО, а за ЕС взеха другите членки, а нас и Румъния ни оставиха да чакаме 1 януари 2007г. За Барак Обама се говори и пише постоянно.За Ангела Меркел също.За Берлускони,папа Бенедикт,Моамар Кадафи,Осама Бен Ладен,Свободан Милошевич и войните на Америка и т.н. Миналата година ми идваше да почупя всичко,защото ми набиваха в ушите постоянно как принц Уилиам и Кейт Мидълтън щели да се оженят, а после се оженили.Как сестра и се казвала Пипа.Един куп Холивудски актьори и актриси се споменават навсякъде и т.н. и т.н. Постоянно и навскяъде те заливат с информация дори и с огромно недоволство от твоя страна.Нещата,който споменах са една хилядна от всичко.
За това съм напълно съгласен и го подкрепям с две ръце.
Има има.Ако си гледала Отечествен фронт за едни баби джуджета.Те не можаха да отговорят на Мартин Карбовски нито коя година е сега и мислеха че още Тодор Живков управлява.А не е като да няма хора като тях.
Странно. Не че нещо,но това писание малко ми напомня на темата Пари пари пари.Само дето там не ти а аз ги говорех тези работи и накрая взе че се стигна до извода че освен че ми е адски неправилна позицията отгоре на това защитавам и момчето,защото се припознавам с него. Шанс.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!