- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесваме ли нърдовете?
Абсолютно съгласна съм. Това е и една от главните причини да не харесвам т.нар. "нърдове" като нещо повече от приятели. Някой по-горе каза, че това, че някое си момче било тихо и срамежливо не означава, че като срещне подходящото момиче не може да прави див и мръсен секс. Сигурно може, но лично за мен едно от най-привлекателните неща в един мъж е увереността, а на повечето (предполагам не всички) от тия момчета им липсва, поне извън WoW. Границата между уверен и нахалник, който не разбира от "Не" е тънка, но я има. Аз не харесвам и мускулести мачовци, които си мислят, че като ми се усмихнат и вече съм им в краката защото блъскат по цял ден във фитнеса, но за мен е изключително важно един мъж да е мъж на място, достатъчно уверен в себе си, за да може да дойде, да ме погледне в очите и да ми каже "Искам те." и ако все пак кажа "Не." да се оттегли с усмивка и да ми пожелае приятна вечер, а не това да му смъкне самочувствието до под нулата и да се свие като охлюв. "Нърдовете" също може да ми го кажат, но докато си го смънкат под носа, гледайки си в краката и сменяйки три нюанса на червеното аз вече ще съм изчезнала, пък ако ще да са богове в леглото.Тезата на Номномката издиша. Да кажеш, че вече жените били привлечени от кротки асоциални и затворени заклети геймъри и хакери... аре моля ти се. Винаги жената ще бъде привлечена от силата и мъжествеността. Това твоето е, все едно аз да кажа, че мъжете някога ще бъдат привлечени от дебели грозотии. Много голяма част от мъжете ще предпочетат красива и тъпа, отколкото грозна и умна. А тези, които биха се задоволили с грозна и умна, го правят, само защото не могат да си намерат от другия тип. И не, не разделям жените на 2 типа, а просто давам примери.
Трябва жената да знаеш как да я хванеш, как да я изчукаш, как да я накараш да си го иска, как да я доминираш.
И обясненията тип " ама те са милички, грижовни, и тн." няма лошо един мъж да е такъв, но донякъде. Трябва да знаеш, че има и друга страна и я показва. Да знаеш, че на главата не можеш да му се качиш и да го командваш както си искаш. Да си знаеш границите и да го уважаваш, щото в противен случай ще те прати по дяволите...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.