Тезата на Номномката издиша. Да кажеш, че вече жените били привлечени от кротки асоциални и затворени заклети геймъри и хакери... аре моля ти се. Винаги жената ще бъде привлечена от силата и мъжествеността. Това твоето е, все едно аз да кажа, че мъжете някога ще бъдат привлечени от дебели грозотии. Много голяма част от мъжете ще предпочетат красива и тъпа, отколкото грозна и умна. А тези, които биха се задоволили с грозна и умна, го правят, само защото не могат да си намерат от другия тип. И не, не разделям жените на 2 типа, а просто давам примери.

Трябва жената да знаеш как да я хванеш, как да я изчукаш, как да я накараш да си го иска, как да я доминираш.

И обясненията тип " ама те са милички, грижовни, и тн." няма лошо един мъж да е такъв, но донякъде. Трябва да знаеш, че има и друга страна и я показва. Да знаеш, че на главата не можеш да му се качиш и да го командваш както си искаш. Да си знаеш границите и да го уважаваш, щото в противен случай ще те прати по дяволите...
Абсолютно съгласна съм. Това е и една от главните причини да не харесвам т.нар. "нърдове" като нещо повече от приятели. Някой по-горе каза, че това, че някое си момче било тихо и срамежливо не означава, че като срещне подходящото момиче не може да прави див и мръсен секс. Сигурно може, но лично за мен едно от най-привлекателните неща в един мъж е увереността, а на повечето (предполагам не всички) от тия момчета им липсва, поне извън WoW. Границата между уверен и нахалник, който не разбира от "Не" е тънка, но я има. Аз не харесвам и мускулести мачовци, които си мислят, че като ми се усмихнат и вече съм им в краката защото блъскат по цял ден във фитнеса, но за мен е изключително важно един мъж да е мъж на място, достатъчно уверен в себе си, за да може да дойде, да ме погледне в очите и да ми каже "Искам те." и ако все пак кажа "Не." да се оттегли с усмивка и да ми пожелае приятна вечер, а не това да му смъкне самочувствието до под нулата и да се свие като охлюв. "Нърдовете" също може да ми го кажат, но докато си го смънкат под носа, гледайки си в краката и сменяйки три нюанса на червеното аз вече ще съм изчезнала, пък ако ще да са богове в леглото.