- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесваме ли нърдовете?
Първо, аз от мъже не съм се оплаквала никога, даже напротив, не веднъж съм казвала, че се чувствам добре и съм изключително доволна от отношенията си с мъжете. Много добре си се разбираме даже. Границата между уверен и нахален е там където, когато аз кажа "Не" момчето ме разбере от първия път, кажем си "Чао" и това е, след като веднъж съм казала "Не", всякакви други продължения и убеждавания ама точно той колко бил страхотен и не съм знаела какво изпускам са нахалство. Освен това, "Но нали е по-лесно някой мен да иска да сваля и аз да не трябва да си мръдна пръстта и да се унижавам" може да важи за повечето жени, които ти познаваш, но в случая много бъркаш. Обичам да правя първата стъпка и не ми е проблем да го правя когато достатъчно харесвам някой. И накрая... свестни мъже има, познавам не малко от тях, самия факт, че си избирам мъжете достатъчно добре, за да не говоря след това колко било гадно мъжкото племе и да... как го каза ти... рева, че нямало свестни, показва, че знам достатъчно добре какво искам. И това не са мъже, които започват с изречението "Вие, жените не знаете какво искате." и смятат това да идат и заговорят някой към когото имат интерес за унижение. Та така...![]()
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.