.
Резултати от 1 до 25 от общо 188

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ами и аз попринцип съм за това. Както се казва: "Право куме у очи". Само дето има едно огромно НО и теорията си е теория, а практиката практика. Първо-много жени имат навика да се правят на адски недоразбрали и да те карат да си мислиш че си мислят че всичко,което лети се яде.Второ-имат навика да се отдръпват ако някой им разкрие чувствата си пък да не говорим ако е малко по напорист и фразата: "Нека да си останем само приятели" е просто за заблуда на "противника". В повечето случай нямат особени намерение да си остават просто приятели. Трето-правенето на убидени,разправиите,присме хът.Четвърто-много жени имат навика да използват даден мъж дори и да не споделят чувствата му, а просто за техен си интерес. Пето-понякога се получава едно размотаване и разиграване,защото много, много и те незнаят какво искат-един ден харесват мъжа, а надругият ден не и обратно.Та така. Не е само: "Когато казвам НЕ."

Впрочем в една друга тема се зачетох в ника ти и малко трудно го разчетох. Но щом прочетох "екстази" незанайно защо в главата ми се завъртяха асоциации че си падаш по силни и наперени мъже. Обаче всъщност съм се замислял нещо. В една мисъл се казва: "Противоположностите се привличат". Обяснявам си го с това че често хората търсят в половинката си качества,който те не притежават.Та оттам ми става чудно.Ако ти си от по-силните и по наперените и търсиш мъж,който е от по силните и наперените как се получава като два остри камъка брашно не мелят и за какво ти е притрябвал силен и наперен? Може би да те защитава от мъжете,които те дразнят например. Но как успявате да се погодите? Всъщност ти каза че трудно щом си сама.Относно останалите неща дето изброи: умни, самостоятелни, органзирани и амбициозни.. Човек винаги може да се промени според дадени условия,който не са му наложени отгоре. Ето например аз. Попринцип съм доста скромен, което често ми пречи да се изказвам по подобен начин, но все пак имам претенциите че съм умен дори повече от някои хора макар че това като всяко едно нещо е относително,защото може аз да знам неща,който като ги заговоря на някой да ме гледа като индианец в пишеща машина, но пък може и да стане обратното.Все пак претендирам че имам и доста добра обща култура.Самостоятелен-не съм...въпреки че понякога страшно ми се иска,но може би ми пречи това че не съм от най-смелите хора, организиран-гледам да държа на думата си и да спазвам обещанията си.Обичам организацията макар че не съм голям организатор, но пък явно просто не съм се пробвал все пак.Преди време реших просто да помогна на едно момиче да организира сбирката на випуска и за малко аз да излезна виновен че съм я развалил пък накрая всички ми благодаряха че аз съм я бил организирал. Та знам ли...като се замисля може и да се справя с организираността,като изключа себе си,защо в мен я имам,въпреки че никога не съм се славел като лидер. По-скоро съм бил по близо до позицията на аусайдера някога пък може и сега да съм по далеч,но не и чак толкова. Амбициозен-какви амбиции при липсата на смелост да си извоювам самостоятелността. Може би по-скоро мечти. Та така.
    Последно редактирано от Niakoitam : 02-16-2012 на 08:37
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си