- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс гафове 2011 :)
Реших да направя нова тема за гафове през старата 2011 тъй като старата е от 2005
Нека започна аз
Еб*м се в нас с принцеската ми, аз отгоре и съм се хванал за едно такова нещо до леглото дето прибираме завивки, възглавници и т.н, по едно време толкова яко ми стана че се изпуснах от там и си спуках веждата...
Облякохме се и отидох до спешното да ме лепят =D
.
Майка ми намери голо момиче у наc, което не ми е гадже, а аз не бях у наc...това гаф ли е? Под голо разбирайте cамо по долни гащи в кухнята...
нас един кондуктор май май ни видя като му правих свирка във влака.. в смисъл.. то беше очевидно щото аз подскочих изплашено като влезе
ощеее майка ми беше намерила ползван презерватив ако се счита
а, веднъж баба ми не знаеше, че приятелят ми е вкъщи и влезе докато лежахме голи, ама поне бяхме горе-долу завити
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
ние с приятелят ми сме в различни градове и няколко минути преди да отида на автогарата да се качвам на автобуса,решаваме да направим едно бързо.аз съм се подпряла на леглото и той отзад и така на задна и изведнъж баща му отвори вратата,аз скочих и се скрих зад секцията.Баща му не знам дали се усети,защото всичко стана много бързоно приятелят ми решава да продължим,защото иска да свърши.започваме ние на ново при което баща му му крещи от кухнята да си донесе завивките и ние правим секс,а те двамата си крещят.Беше страшно конфузна ситуация,но сега като се сетя ми става смешно
![]()
А иначе се сещам за първия ми път,който беше преди няколко години. С тогавашния ми приятел се каним да правим секс и нали вече сме готови,той си слага презерватива,а аз много се притеснявах и в това време ми звъни най-добрата ми приятелка,аз и затварям а тя пак звъни,вдигнах и започнах да се смея и тя се усети,че ни е прекъснала и и стана много неудобно.на мен това не ми повлия,но на него му спадна и цяла вечер не можа да му станее направихме го другата седмица
![]()
Веднъж с едно гадже я лижа в една горичка тя беше легнала на един голям камък и аз съм такъв захласнат в работата на нея й кеф и тя и по едно време чуваме някакви гласове ама аз не им бърнах внимание и се оказа че до нас има няква пътечка дето почти всичко се вижда и минавали някви хора ама ние ги видяхме вече в гръб![]()
![]()
По време на 69 , бяхме в края на спалнята и от удоволствие , ккакто бях отгоре паднах хахах
правихме секс на брега на 1 река , уж на спокойно място, без хора хаха минава покрай нас семейство с малки деца, гледат и сочат децата , много се сдухах хаха
Беше лятото в апартамента на баба ми тя има повече стаи и бяхме отишли... И към 12 на обяд влиза нали там да оправи леглата като си мисли , че сме отишли на плажа . А ние лежим голи като сеедно сме си в къщи хД
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Подобна е и моята история.Пак в мисионерската краката на раменете му обаче и ме такова като за последно.Леглото заедно с главата ми/тя по малко де/ се блъскат в стената и изведнъж като ми се стовари картината над нас върху мен....И като шурна една ми ти кръв от веждата ми ужасссс!Ходихме и мен да ме лепят ама преди това си спомням,че опищях света!
Аз нямам чак такива гафове... обаче помня с бившия ми как отиваме у тях .. и си мислим, че сме сами, брат му трябваше да е на училище и си викам мога да се опусна, да си бъда по-шумничка.. Правихме квото правихме, аз се притеснявах да не съм се чувала чак в съседите .. Та разхождаме си се ние така голички из къщата и нещо се ръчкахме и влизаме в хола.. а там, брат му лежи на леглото .. Мене такъв срам ме хвана, после със седмици ме гледаше с една много странна мазна усмивка![]()
Аз така го правя с бившата си и поглеждам надолу, и виждам кръв по чаршафите. Спирам и се замислям- "Да не е девствена?", следващия момент се сещам че сме го правили вече доста пъти, значи не е... А то се оказа че е искочила малко една пружина от матрака и ми е срязала коляното, но не сам и усетил![]()
Да си осучеш мускул по време на секс...Не гопожелавам на никой!
Гафове бая се сещам в момента, но ще напиша само някой от тях, да речем най-"добрите"
Бяхме на една почивка с един бивш и техните. Правим го ние, свършваме, обаче решаваме, че искаме още, подмиваме се едно друго, слагаме нов презерватив, аха аха да започнем и телефона му звъни. Поглежда той майка му ... Дига, и тя му вика прибираме се след малко ( а стаята в хотела беше обща ... ) , че как се е молил айде забавете се още половин час и тн. да се смееш ли да плачеш ли
Забравените използвани презервативи видени от брат му и майка му не знам дали се счита за гаф, ама е ставало не 1 път (срам)
Друг случай:
Правим го с моя ( още сме на любовната игра ), аз си лежа по гръб, той си "действа" там долу и като свърши с това се надигнах и какво да видя ( той беше с гръб към прозореца ): Щорите на стаята му дигнати, а на терасата баща му ... шах и мат ... Моя гледа да ме прикрие с тялото си, абе екшън си беше,въпреки че дори не знам баща му видял ли е нещо, ама май не искам и да зная ...
Бях в един хотел с един бивш, тъкмо сме свършили със секса и се излижаваме на леглото. И в един прекрасен момент влиза камериерката ( а уж беше заключена вратата ) и аз като се стреснах, като скокнах от леглото и то гола ... А тя жената тръгна да се извинява"Забавно" си беше
И други има ама ще спра до тука, че кво ли ще си кажете: " тая само гафове ли прави "![]()
Т'ва с камериерката в хотел и на мен ми се е случвало с бившия![]()
За друг гаф освен да те набарат как се праскаш и да те питат какво правиш, не се сещам..
Имам само 1 гаф и то не беше точно гаф. Правехме си го с моя лице в лице и майка му понеже не обечаше да чука и влезе направо да ни пита искаме ли кафе. Когато ни видя първите и думи бяха ''Еее, браво!'' добре, че бяхме завити, но от тогава като иска да ни пита нещо или първо чука, или вика от другата стая![]()
Гафове много мога да се сетя,но може би имаше един запомнящ се. С бившия ми сме у тях, родителите му в другата стая ( да подчертaем, че неговата стая е разделена на 2 от секция.. и ние сме в задната част) и нали ние уж тихичко.. Както съм си аз отгоре и сме разхвърляли завивките,защото ни е топло влиза малката му сестра.. минава зад секцията.. да ни кажела,че баща му иска някакъв чук, който бил под леглото.. Както и да е.. преживяхме го това.. точно след 2 мин влиза баща му и крещи... "продължавай с каквото правиш само ми метни чука"..В този момент моя се пресегна, метна го през секцията и си продължи.. Е, признавам му го.. нищо не го смущаваше.. уникат![]()
Ми лятото в хотела който бачках,се случиха едни работи с една рускиня,която ме заключи с белезници.Правихме квото правихме и вече трябва да си заминавам защото почва вечерята и аз трябва да работя все пак,обаче осъзнаваме че метнахме някъде ключа и не можем да го намерим...почваме да търсим навсякъде обаче го няма и аз вече си представих как съм уволнен...сетихме се че има копче да се отваря без ключ ама нещо заяде...трябваше ни ключ...след близо 20 мин търсене,аз вече закъснявам и си викам трябва да звънна на колегата ми да отиде до сексшопа (той беше баш до хотела ни,тоя който беше ни беше аверче) и да вземе някакъв ключ за белезници и да го донесе да се отключа...вече хванах телефона си и мисля какво да му обясня и рускинята в този момент се сети че имат един едно като щифт и като го мръднеш вече можеш да ги отвориш от копчето...още се чудя къде ми беше акъла да не се сетя ама на...за щастие ми се размина и не ме и уволниха
![]()
>>DjBelev<<
Ами, то за много гафове не се сещам, но един още го помня - два дена не съм спал, поради 2 поредни купона след работа и с моята се закачаме нещо, аз едвам си държа очите отворени, въпреки че много я искам и в крайна сметка по-време на половия акт съм заспал ( за 2-3 сек ) , събудих се от собствения си глас, доколкото помня говорех за някфа игра, което е супер тъпо дъфак...