- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс гафове 2011 :)
първия път правим каквото правим и нз как ама опаковката на презарватива ми се беше лепнала за челото... Той много ми се смя а мен ме хвана срам... после един път бяхме оставили кутията с презарвативите на бюрото му и връхлетя баба му и 20 минути по късно се сетихме че сигурно я е видяла... И последната издънка беше че баба му отиде да се къпе и се сетихме че опаковката и презарватива (използвани) са останали неприкрити доказателства... аз дори незнаех, а той как ме накара да изхвърчиме навън... :Д абе мойте не са като ваще, ама...
![]()
![]()
давайте още,че ми е забавно
Първоначално написано от horsito
Спирам и се замислям- "Да не е девствена?", следващия момент се сещам че сме го правили вече доста пъти, значи не е...
+1 е неееее разби ме ;ДДДД
Еее .. повечето истории се припокриват.. и моите не са много по - различнипървият път когато баща му влезна бях в пълен шок, добре че беше тъмно и татко му се усети и бързо затвори вратата, въпреки че е много готин и си лафиме често..първата ми мисъл беше как ще го погледна, а моя ми вика " е кво пък толкова"
![]()
След първия случай като влезна и решихме, че вече ще заключваме вратата.. е да ама и това ни изигра лоша шега.След секса и на двамата ни се допишка супер много и става той да отключи вратата и тя заяде
10 мин се е мъчил да отключи и накрая едвам отвори, а още по - лошото беше , че беше станало време и да си ходя
и дооста закъснях.
На именния му ден решаваме ние, двамата убавци, да се "забавляваме". И по едно време, в стаята влиза баща му, който принципно е супер пич, обаче моя милост в паниката, обърна саксия с някво растение , подобно на палма и в стаята стана мазало.. и после на вечеря, аз ,той и баща му си мълчим и по едно време , почваме да се хилим като идиоти.
Докато четох за гафовете на останалите се сетих как ние в началото имахме проблем с котката.
Той малко се притесняваше, защото започнехме ли нещо в леглото и тя ставаше на метър от нас и гледаше.
Много му се подигравах догава, докато не отидохме в тях и хъскито му легна на дивана до леглото му и се ококори с принизващите си сини очи.
Трябваше ни известно време, докато спрем да обръщаме внимание на домашния любимец на другия.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Аз от много места бях чувала, че кучетата обичат да се мушват и те в леглото и го предупредих да го затвори някъде, но той каза, че няма да имаме такива проблеми. Като аз 'такива' го разбрах като 'никакви'. Обаче и неговото куче и моята котка се оказаха воайори. Доста awkward в началото.
И спря да се върти за миг земята..