.
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Threaded View

НЯКАКВИ ИДЕЙ ?

Така ЗНАМ,че ставам банална,защото има МНОГО теми по случей Св.Валентин,а и защото това ще ми е втората тема за Св.Валентин,но просто питах няколко приятели/ки,но те само "мии незнам" ;хх . Та,искам да попитам значи за Св.Валентин правя подарък на приятеля ми 101 причини защо го обичам вече съм си написала причините ще купя и едно малко мече,ноо проблема ми е от къде да взема кутия със формата на сърцеее ??? Смисъл мен ми трябва само кутия във формата на сърце цвета и шаринийките върху нея нямат значение,защото ще ми я облицоват или аз ще си я облицовам.От някакви бонбони или просто във какви магазини трябва да търся ?? Четох ж интернет за бонбоните Линдор,но четох че кутията с бонбоните е 20 и няколко, а тъй като съм ученичка нямам толкова и се питах дали има по малъка кутия с Линдор или е само такава ? Търся някаква кутия да купя до 10 15 лева .. предложете от какъв магазин горе доло трябва да търся или някакви бонбони или сладки в такава кутия в формата на сърце ?? Освен Милка..
    А, и искам да попитам като направя лисчетата със какво трябва да ги вържа ???

МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ,ЗАЩОТО МНОГО ИСКАМ ДА ПОДАРЯ ТОЗИ ПОДАРЪК !!!! МНОГО ЩЕ СЕ ЗАРАДВА..
    Последно редактирано от chereshkaaa : 02-08-2012 на 09:35

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си