.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 109 от общо 109
    Фен Аватара на shadowcrew
    Град
    Бургас - София
    Не харесвам голяма част от турците. Цигани също не ми допадат.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Navunka Виж мнението
    Еми сега, напримерно никoй не им помага от години и са мразени от всички... и аз да бях на тяхно място и аз щях да крада и мисля че ти също ако нямаш пари да нахранеш децата.

Сега наистина в България работата е по сериозна и ви разбирам но не разбирам хората от по горните отговори да пишат "всички на сапун" и тъй подобни...
    А защо трябва все да им се помага, бе?
    На мен помага ли ми някой?

Аре стига, аман от псведотолерантни...

Попринцип не,но мразя цигани!
    Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!

Мега фен Аватара на Dagichka
    то си зависи от манталитета на различните раси.. повечето цигани са ужасни, да. иначе за мен няма значение от каква раса е човекът, ако е сторил нещо лошо на мен или близките ми - мразя го.

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Всеки съвременно мислещ, образован, модерен и интелигентен човек би отрекъл расизмът и крайния национализъм. Няма значение от къде си, а колко образован, интелигетен, готин, точен и коректен човек си, колко пари печелиш и как живееш.

Мразя цигани, не знам дали се брои. Само крадат, не работят, оставят си децата и т.н.Все се оплакват, че са дискриминарани, ама отказват да се държат цивилизовано и да си променят манталитета.

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Дразни ме човека не цвета на кожата му.А защо винаги расизма се свързва с нетърпимуста на европеидната раса към другите раси и когато някой "бял" каже нещо по-различно(спрямо някой етнос или раса) той бива наричан расист?
    Creative Technologie

Само да ви кажа на тези които написахте по горе че не сте но мразите цигани .... Вие луди ли сте... Много ясно че сте расисти :facepalm:

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Научете се да пускате анкети!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си