- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Расисти ли сте? ..
Не харесвам голяма част от турците. Цигани също не ми допадат.
Попринцип не,но мразя цигани!
Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!
то си зависи от манталитета на различните раси.. повечето цигани са ужасни, да. иначе за мен няма значение от каква раса е човекът, ако е сторил нещо лошо на мен или близките ми - мразя го.
Всеки съвременно мислещ, образован, модерен и интелигентен човек би отрекъл расизмът и крайния национализъм. Няма значение от къде си, а колко образован, интелигетен, готин, точен и коректен човек си, колко пари печелиш и как живееш.
Мразя цигани, не знам дали се брои. Само крадат, не работят, оставят си децата и т.н.Все се оплакват, че са дискриминарани, ама отказват да се държат цивилизовано и да си променят манталитета.
Дразни ме човека не цвета на кожата му.А защо винаги расизма се свързва с нетърпимуста на европеидната раса към другите раси и когато някой "бял" каже нещо по-различно(спрямо някой етнос или раса) той бива наричан расист?
Creative Technologie
Само да ви кажа на тези които написахте по горе че не сте но мразите цигани .... Вие луди ли сте... Много ясно че сте расисти :facepalm: