.
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Threaded View

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Цитирай Първоначално написано от flawless_ Виж мнението
    Малоумно е да твърдиш че всички момичета са красиви. Нямам намерение да обсъждам с теб нищо, уЖ. Много си елементарен. И се дръж като момче, на ниво, щото в момента се държиш като абсолютна П**ка. Стига спами.
    На теб какъв ти е проблема?

Къде прочете "всички момичета са красиви"? Прочела-непрочела, разбрала-недоразбрала, но се имаш за много нещо. Да, аз съм "елементарен", защото не съм съгласен с теб, нали? Горкият аз, ще се самоубия.

"И се дръж като момче, на ниво, щото в момента се държиш като абсолютна П**ка."

Според теб как трябва да се държа? Да ти изпълнявам всяка прищявка и да се съгласявам с всяко недомислено, и в повечето случаи злосторно мнение, като че е закон? Ако не съм роб на всезнаещата Госпожичка ще съм "П**ка", нали? Гледай я тази.

Досега един аргумент не предостави, а само повтаряш едно и също като папагал. Вероятно твоята максима е "Хиляда пъти да повтарям една лъжа, тя истина ще стане." При мен такива неща не минават.

Ако толкова изгаряш от желание да обиждаш непознати, защото просто такова ти е настроението или личността, защо не излезеш на улицата да го правиш?
    Последно редактирано от Cold_Tearsss : 02-09-2012 на 17:20

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си