Добре казано. Подкрепям за тревата. Каквото и да говорят тинейджърите как била растение и няма лоши страни, даже помагала не им вярвай. Тревата има силно въздействие върху психиката. Казвам ти го от опит. И аз имам немалък опит с тревата, опитвал съм от почти всичките наркотици, които ги има из улиците ни. Познавам няколко човека, дето много си объркаха психиката благодарение на злоупотреба с марихуана. Аз пуших няколко години, докъм 22-рата си година (сега съм на 27), но в един момент това започна да ми докарва параноя, да ме прави инертен... Осъзнах, че така доникъде няма да стигна и спрях да пуша. Не беше лесно, имаше абстиненция, трябваше да спра да се виждам с приятелите си. Но започнах да спортувам, влюбих се в момиче и живота ми лека по лека се оправи Не бих се върнал към тревата, сега харесвам живота си много повече. Съвестта ми е чиста, уважавам себе си, няма ги страховете и параноите.
Алкохола, наркотиците, всички зависимости са начин да избягаш от проблема. Така само притъпяваш симтома, но не лекуваш болестта. Остави диагнозите, просто започни да се самоанализираш, търси мотивите на поведението, наблюдавай реакциите си. Питай "Защо" за всяко нещо, което правиш. Не е лесно да си честен със себе си, но ако бъдеш лека по-лека пъзела ще започне да ти се нарежда Пожелавам ти го от сърце.