.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Проблем с Pirate Bay

Здравейте,имам проблем.Като вляза в piratebay и искам да сваля някой торент,не ми дава да го запаметя където искам а ми пуска автоматично и след минути ми дава грешка.Някой съвет.

Как очакваш някой да ти помогне? Дай повече информация... С какъв браузър си? Каква грешка?

Ами просто като дам да сваля някой торент не ми показва обичайното да сейфам файла където искам,а просто се появява файла автоматично в моя случей (utorrent) и след минута ми показва,че имам грешка.Въобще нз защо до сега не ми е правил такъв проблем.

Цитирай Първоначално написано от dzhidzhibidzhi Виж мнението
    С какъв браузър си? Каква грешка?
    Прочете ли изобщо какво те питах?
    Последно редактирано от dzhidzhibidzhi : 02-06-2012 на 18:16

Banned Супер фен
    Може и ЕГН да ти даде и пак няма да знаеш как да му отговориш.
    Пиратите имат нова политика и трябва да платиш, за да имаш достъп до повечето им торенти.Няма и как да свалиш торент без да си отворил/запаметил хеша, който е в него.Да не мислиш, че програмата ти има собствен интелект и магически способности.

Цитирай Първоначално написано от torVPN Виж мнението
    Може и ЕГН да ти даде и пак няма да знаеш как да му отговориш.
    Пиратите имат нова политика и трябва да платиш, за да имаш достъп до повечето им торенти.Няма и как да свалиш торент без да си отворил/запаметил хеша, който е в него.Да не мислиш, че програмата ти има собствен интелект и магически способности.
    И откога Pirate Bay стана платен?

Banned Супер фен
    От както дадоха ефективни присъди на собствениците му, а се плаща само за качествените неща, които не са за такива като теб.

От както дадоха ефективни присъди на собствениците му, а се плаща само за качествените неща, които не са за такива като теб.
    Казваш, че обмен на незаконно съдържание се озаконява чрез въвеждането на месечна такса, чрез плащането на която имаш право да обменяш незаконно съдържание. Според това Pirate Bay хем прибират допълнителни пари, хем властите няма за какво да се оплакват (въпреки че все още грубо и масово се нарушават авторски права). Win-win ситуация.

Желязна логика. Сега ми прати и линк към такъв "качествен" торент и ще взема да ти повярвам.

Аве оправих се всичко е наред.Пак мога да тегля!Все пак благодаря!

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от dzhidzhibidzhi Виж мнението
    Казваш, че обмен на незаконно съдържание се озаконява чрез въвеждането на месечна такса, чрез плащането на която имаш право да обменяш незаконно съдържание. Според това Pirate Bay хем прибират допълнителни пари, хем властите няма за какво да се оплакват (въпреки че все още грубо и масово се нарушават авторски права). Win-win ситуация.

Желязна логика. Сега ми прати и линк към такъв "качествен" торент и ще взема да ти повярвам.
    Пропусна да ме обвиниш в опит за изнасилване само, но ще чакам в следващ пост да се поправиш.Казах ти, че качествените торенти се плащат(филми, музика, софтуер и т.н.), а вие си сваляйте всякви скапани програми и ревете след това.

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Пропусна да ме обвиниш в опит за изнасилване само, но ще чакам в следващ пост да се поправиш.Казах ти, че качествените торенти се плащат(филми, музика, софтуер и т.н.), а вие си сваляйте всякви скапани програми и ревете след това.
    Колко глупости изреди само .. малее :d Дай линк към качествен торент моля те!!! Хората, които не разбират може да заблудиш ама другите само ти се смеят пич : )

Цитирай Първоначално написано от webmast3rche Виж мнението
    Колко глупости изреди само .. малее :d Дай линк към качествен торент моля те!!! Хората, които не разбират може да заблудиш ама другите само ти се смеят пич : )
    Така си е!!!

Banned Супер фен
    Не се ли изхвърляте, че вие сте от хората, които разбират?

Уау и такива "качествени" торенти има само за такива като теб, така ли? Като си достатъчно луд да плащаш пари, за нещо платено и направено без пари, давай.

Banned Супер фен
    Не съм казал, че плащам за всичко, но поне знам да не свалям боклуците, на които вие се радвате като деца в сладкарница.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си